Az LG a CES-en mutatja be luxuskategóriás termékcsaládjának második generációját

forrás: Prím Online, 2023. január 2. 13:23

Az LG Electronics (LG) a 2023-as CES kiállításon mutatja be LG SIGNATURE háztartásigép-termékcsaládjának második generációját. A kifinomult, időtlen dizájnnal és innovatív technológiákkal érkező termékek egy kényelmesebb, stílusosabb és fenntarthatóbb otthon kialakításához járulnak hozzá. Az érdeklődők a Las Vegas-i kiállításon az LG standjának SIGNATURE zónájában tekinthetik meg az új készülékeket.

Hét évvel a debütálása után az LG SIGNATURE termékcsalád ezúttal is újradefiniálja az ultra-prémium kategóriát, mégpedig azzal, hogy elegáns, rendkívül fejlett technológiai megoldásokkal megalkotott készülékeket, egyben lakberendezési megoldásokat kínál, amelyek új mércét állítanak fel a teljesítmény, a formatervezés és a felhasználói élmény terén. A készülékcsalád második generációja hű marad a márka filozófiájához és a kézműves termékekre jellemző kimagasló minőséghez, mindeközben azonban olyan egyedi funkciókkal és technológiákkal bővült, amelyek még nagyobb kényelmet kínálnak a felhasználóknak, az új színek, anyagok és készülékborítások pedig még elegánsabb és letisztultabb megjelenést kölcsönöznek az otthonoknak.

 

 

A CES-en kiállított modellek között van a vadonatúj LG SIGNATURE négyajtós franciaajtós hűtőszekrény Dual InstaView ajtóval, egy mosó- és szárítógép páros 7 collos LCD-érintőképernyővel, egy, a sütő fölött elhelyezhető mikrohullámú sütő okos InstaView ajtóval, valamint egy dupla kapacitású sütő beépített kamerákkal, valamint automatikus idő- és hőmérsékletbeállítási funkcióval. A kiállításon megtekinthető LG SIGNATURE termékek között szerepel továbbá egy légkondicionáló, egy légtisztító készülék, egy OLED televízió, valamint egy borhűtő is.

A berendezett nappaliból, mosóhelyiségből és konyhából álló LG SIGNATURE kiállítási zónát az olasz Molteni&C dizájner bútormárkával együttműködésben tervezte meg a vállalat. Az együttműködésnek köszönhetően az LG SIGNATURE termékcsalád kifinomult formatervezésű, fejlett technológiai megoldásokkal felszerelt termékeit a Molteni&C lenyűgöző bútordarabjai egészítik ki a stílusosan berendezett helyiségekben.

„A második generációs LG SIGNATURE készülékek egy intelligens, fenntartható és luxusminőségű otthon megteremtéséhez járulnak hozzá exkluzív technológiáink, számos fejlett, a kényelmet és hatékonyságot szolgáló funkciójuk, valamint gyönyörű, modern megjelenésük révén" – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Elhunyt Zsakó László, a hazai számítástechnika tanárképzés elindítója

Életének 67. évében elhunyt Zsakó László, az ELTE Informatikai Kar Média- és Oktatásinformatika Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Tehetséggondozási Szakosztályának vezetője.

2024. május 18. 10:24

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59