Átszervezi IT és telekommunikációs szolgáltatásait a Telekom

forrás: Prím Online, 2023. január 26. 15:28

Február 1-től egy kézből nyújt új, IT és telekommunikációs szolgáltatásokat közép- és nagyvállalati ügyfelei számára a Magyar Telekom.

 

• 2023. februárjától Telekom márka alatt szolgálja ki közép- és nagyvállalati ügyfeleit a Telekom csoport

• 2023. február 1-jétől Telekom Rendszerintegráció Zrt. a T-Systems Magyarország Zrt. új neve

• Két új, a közép- és nagyvállalatoknak szóló IT és telekommunikációs szolgáltatást egyben tartalmazó üzleti ajánlattal indítja az évet a Telekom

 

A változást követően a Magyar Telekom közép- és nagyvállalati ügyfelei egységesen Telekom márkanév alatt vehetik igénybe a telekommunikációs és az IT szolgáltatásokat, havidíjas formában, egy kézből, egy szolgáltatótól. A hazai vállalatok egyedi rendszerintegrációs igényeit a megszokott formában, külön cégben támogatja a Telekom csoport. A Telekom Rendszerintegráció Zrt. vezetője és a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese továbbra is Gonda Gábor.

 

Rugalmas IT és telekommunikációs megoldások egy kézből

 

Februártól havidíjas, azonnal igénybe vehető, telekommunikációs és IT szolgáltatásokat egyben kínáló csomagokat ajánl közép- és nagyvállalati ügyfelei számára a Magyar Telekom. 

 

A szolgáltatásokkal komplex informatikai megoldások és infrastruktúra mellett jövőtálló, fenntartható, skálázható megoldásokat biztosítanak, melyek képesek együtt fejlődni a vállalattal, igazodva a változó igényekhez. Így egy megrendeléssel vehetnek igénybe bérelt vonali internetet és Anti-DDoS szolgáltatást, az instantPhone felhő alapú vállalati telefonrendszer pedig eszközberuházás nélkül biztosít kiváló kommunikációs megoldást egy vagy akár több telephellyel rendelkező vállalatok számára.  

 

„A megváltozott piac megváltozott megközelítést igényel részünkről egyaránt, éppen ezért forradalmian új kiszolgálási modellekre is szükség van. Partnereink jelenlegi problémáira adunk gyors választ, hiszen egy kézből vehetnek igénybe digitális szolgáltatásokat, olyan formában amire éppen szükségük van. Mindezt komplex és sok esetben nagyobb beruházást igénylő fejlesztés nélkül.” – mondta el Gonda Gábor, a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17