Új chatbotjával szabadítja fel a mesterséges intelligencia képességeit a Viber

forrás: Prím Online, 2023. február 2. 20:16

A Viber AI Chat & Create chatbotja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérdéseket tegyenek fel és képeket tervezzenek közvetlenül az alkalmazáson keresztül, a DALL-E és a Davinci mesterséges intelligencia technológiák támogatásával.

A Rakuten Viber elindította az új AI Chat & Create chatbotot, amely a felhasználók számára egyszerű hozzáférést biztosít a mesterséges intelligencia alapján működő szöveg- és képgenerátorokhoz. A generatív mesterséges intelligencia fejlett modelljei, így a DALL-E és a Davinci integrálásával a Viber alkalmazás mostantól lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen kérdést feltegyenek a chatbotnak, vagy egyedi képek tervezésével teszteljék annak kreativitását.

 

Ahhoz, hogy a legújabb mesterséges intelligencia-eszközöket használhassák, a fogyasztóknak általában új fiókot kell létrehozniuk minden egyes MI alapú szolgáltatás kipróbálásához. Gyakran előfordul, hogy a fogyasztónak műszaki ismeretekkel kell rendelkeznie a termék működéséről. Az MI iránti érdeklődés növekedésével a Viber célja, hogy a felhasználók számára elérhetőbbé és könnyebben alkalmazhatóvá tegye a mesterséges intelligenciát. A Viber felhasználói felületként működik a komplex technológia és a felhasználó között, lehetővé téve, hogy mindenki részt vehessen a szórakozásban anélkül, hogy hozzáférést kelljen biztosítani az e-mail fiókhoz, vagy külön profilt keljen létrehozni minden egyes szolgáltatáshoz. A felhasználók néhány érintéssel könnyedén át tudnak váltani a barátokkal való csevegésről a bot használatára, az alkotásaik megosztására, vagy egy kérdés megválaszolására.

 

 

"A generatív mesterséges intelligencia technológia iránti érdeklődés jelenleg a technológiai ipar nagy részét leköti, és napról napra egyre több ember ismeri meg az ezzel elérhető csodákat. Azonban az ilyen eszközök némelyikéhez való hozzáférés nem mindenki számára könnyű, ezért most a legegyszerűbb módon kínáljuk a különböző MI-szolgáltatások kipróbálását a Viber kényelmes csevegései közben, az alkalmazáson belül, külön szolgáltatásra való regisztráció vagy további vesződség nélkül, teljesen ingyenesen" – mondta Ofir Eyal, a Rakuten Viber vezérigazgatója. "Közvetlenül az alkalmazásban biztosítunk hozzáférést ezekhez az iparágvezető MI-eszközökhöz, a felhasználók pedig gyorsan és könnyedén megoszthatják alkotásaikat vagy válaszaikat. Jelenleg a chatbot két lehetőséget kínál – egyet képekre és egyet szövegre –, illetve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a közeljövőben bővítsük a kínálatot".

 

 

Az organikus növekedésnek köszönhetően a chatbotnak már több mint 6000 feliratkozója és több mint 250 ezer nézője van, a követőtábor pedig folyamatosan növekszik. Ha a felhasználó nem tudja, hogy vágjon bele a chatbot lehetőségeibe, elég rákattintani az "Inspire Me" gombra, hogy a chatbot bemutathassa a képességeit.

 

Az AI Chat & Create chatbotot a Viber alkalmazás chat funkciójában vagy a Viber felfedező oldalán keresve lehet megtalálni. Onnan a felhasználók feliratkozhatnak a chatbotra, és korlátlan hozzáférést kapnak a mesterséges intelligencia technológiához közvetlenül a kezükben. Próbáld ki te is itt: https://vb.me/8ab600 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17