Új chatbotjával szabadítja fel a mesterséges intelligencia képességeit a Viber

forrás: Prím Online, 2023. február 2. 20:16

A Viber AI Chat & Create chatbotja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérdéseket tegyenek fel és képeket tervezzenek közvetlenül az alkalmazáson keresztül, a DALL-E és a Davinci mesterséges intelligencia technológiák támogatásával.

A Rakuten Viber elindította az új AI Chat & Create chatbotot, amely a felhasználók számára egyszerű hozzáférést biztosít a mesterséges intelligencia alapján működő szöveg- és képgenerátorokhoz. A generatív mesterséges intelligencia fejlett modelljei, így a DALL-E és a Davinci integrálásával a Viber alkalmazás mostantól lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen kérdést feltegyenek a chatbotnak, vagy egyedi képek tervezésével teszteljék annak kreativitását.

 

Ahhoz, hogy a legújabb mesterséges intelligencia-eszközöket használhassák, a fogyasztóknak általában új fiókot kell létrehozniuk minden egyes MI alapú szolgáltatás kipróbálásához. Gyakran előfordul, hogy a fogyasztónak műszaki ismeretekkel kell rendelkeznie a termék működéséről. Az MI iránti érdeklődés növekedésével a Viber célja, hogy a felhasználók számára elérhetőbbé és könnyebben alkalmazhatóvá tegye a mesterséges intelligenciát. A Viber felhasználói felületként működik a komplex technológia és a felhasználó között, lehetővé téve, hogy mindenki részt vehessen a szórakozásban anélkül, hogy hozzáférést kelljen biztosítani az e-mail fiókhoz, vagy külön profilt keljen létrehozni minden egyes szolgáltatáshoz. A felhasználók néhány érintéssel könnyedén át tudnak váltani a barátokkal való csevegésről a bot használatára, az alkotásaik megosztására, vagy egy kérdés megválaszolására.

 

 

"A generatív mesterséges intelligencia technológia iránti érdeklődés jelenleg a technológiai ipar nagy részét leköti, és napról napra egyre több ember ismeri meg az ezzel elérhető csodákat. Azonban az ilyen eszközök némelyikéhez való hozzáférés nem mindenki számára könnyű, ezért most a legegyszerűbb módon kínáljuk a különböző MI-szolgáltatások kipróbálását a Viber kényelmes csevegései közben, az alkalmazáson belül, külön szolgáltatásra való regisztráció vagy további vesződség nélkül, teljesen ingyenesen" – mondta Ofir Eyal, a Rakuten Viber vezérigazgatója. "Közvetlenül az alkalmazásban biztosítunk hozzáférést ezekhez az iparágvezető MI-eszközökhöz, a felhasználók pedig gyorsan és könnyedén megoszthatják alkotásaikat vagy válaszaikat. Jelenleg a chatbot két lehetőséget kínál – egyet képekre és egyet szövegre –, illetve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a közeljövőben bővítsük a kínálatot".

 

 

Az organikus növekedésnek köszönhetően a chatbotnak már több mint 6000 feliratkozója és több mint 250 ezer nézője van, a követőtábor pedig folyamatosan növekszik. Ha a felhasználó nem tudja, hogy vágjon bele a chatbot lehetőségeibe, elég rákattintani az "Inspire Me" gombra, hogy a chatbot bemutathassa a képességeit.

 

Az AI Chat & Create chatbotot a Viber alkalmazás chat funkciójában vagy a Viber felfedező oldalán keresve lehet megtalálni. Onnan a felhasználók feliratkozhatnak a chatbotra, és korlátlan hozzáférést kapnak a mesterséges intelligencia technológiához közvetlenül a kezükben. Próbáld ki te is itt: https://vb.me/8ab600 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50