1 éves születésnapját ünnepli a Yettel

forrás: Prím Online, 2023. március 1. 12:39

2022. március 1-jén három országban – Magyarországon, Bulgáriában és Szerbiában – egyszerre indult a Yettel márka, amely hazánkban a márkaismertséget tekintve már 2022 szeptemberére elérte elődjének szintjét*. A mobilhálózat az első egy év alatt több mint 370 millió gigabájt adatforgalmat szolgált ki, az ügyfelek pedig közel hatmilliárd perc hanghívást indítottak és több mint egymilliárd SMS-t küldtek. A szolgáltató – összhangban a változó ügyféligényekkel – március 2-tól új számlás tarifákat vezet be.

Több tízmilliárd forintos hálózatmodernizációs beruházás, TV- és otthoni szolgáltatások elindítása, mindenkinek elérhető eSIM, közel 100 saját tulajdonú üzlet – csak néhány, az ügyfelek életét hosszú távon is meghatározó újításokból, amelyek a Yettel első évéhez köthetők. A Yettel név gyors ismertségre tett szert, már két hónap alatt, 2022 májusára közel került a korábbi márkához és szeptemberben pedig el is érte azt.

 

Pörgött a hálózat, nőttek az igények

 

A Yettel márka első egy éve alatt több mint 370 millió gigabájt adatforgalmat szolgált ki a mobilhálózat, egy év alatt az utolsó mért havi forgalomban már 40%-os növekményt elérve 2022 áprilisához képest. Az egy év alatt közel hatmilliárd perc hanghívást indítottak és több mint egymilliárd SMS-t küldtek a szolgáltató ügyfelei. A Yettel több tízmilliárd forintos hálózatmodernizációs projektbe kezdett, amely az 5G fokozatos elterjedése mellett a lakosságra vetített 99% fölötti országos lefedettséggel rendelkező 4G-hálózat kapacitását is a korábbi 2-3-szorosára növeli. A fejlesztéseknek köszönhetően az üzleti alkalmazásokat kiszolgáló, gépek közötti kommunikációt segítő narrow-band IoT (NB-IoT) és LTE-M hálózat lefedettsége is jelentősen növekedett, illetve elérhetővé vált a wi-fi alapú hanghívás (VoWiFi), és a Magyarországra látogató külföldi ügyfelek már VoLTE technológián indíthatnak hanghívást, ami jelentősen tehermentesíti a hálózatot népszerű tömegrendezvények, fesztiválok idején. 

 

 

Új számlás tarifaportfólió érkezik

 

A Yettel a változó ügyféligényekkel összhangban március 2-tól megújítja számlás tarifáit. A korlátlan belföldi adatmennyiséget tartalmazó új Prime+ tarifák már sebességkorlát nélküli le- és feltöltési sebességet kínálnak, és az EU-ban felhasználható adatkeret is növekszik a korábbiakhoz képest. Mindez készülék nélkül, 11 havi hűséggel már 11 990 forintos havidíjtól elérhető; a legnagyobb, Yettel Prime Max+ tarifa pedig a teljes korlátlanság – azaz belföldi és EU-s adatforgalom, beszéd és SMS – mellett a NetPajzs szolgáltatást is díjmentesen tartalmazza. A Prime+ tarifákhoz is számos előny jár, például több készülékszolgáltatás és exkluzív ajánlat, azaz akár 0 forintért vagy 0 forintos kezdőrészlettel elvihető készülékek.

 

A Yettel+ tarifákban a korábbinál több – 5, 25 és 50 GB – mobiladat érhető el, amelyek teljes egészében felhasználhatók EU-roamingra, korlátlan belföldi beszélgetés pedig már havi 8490 forintért érhető el a Yettel S Talk+ csomagban, készülék nélkül 11 havi hűséggel. Megújulnak, és a korábbinál nagyobb adatmennyiséget tartalmaznak a szolgáltató kiegészítő adatjegyei is: már 5, 20 és 50 GB-os, valamint korlátlan belföldi adattartalmú csomag érhető el egyszeri, vagy havonta megújuló formában.

 

____________

*A márka spontán ismertsége, amikor a megkérdezetteknek segítség nélkül kell megnevezniük a telekommunikációs szolgáltatókat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59