Újabb magyar szakember a Qualysoft Group felsővezetői csapatában

forrás: Prím Online, 2023. március 1. 18:30

A Qualysoft magyarországi irodájának értékesítési és üzletfejlesztési folyamatai mellett immár az osztrák, a német, a román, a svájci és a szerb sales folyamati és strukturális fúzióját is Korcsok Katalin vezeti. A szakember februártól tölti be a Qualysoft Csoport Head of Sales Governance pozícióját, a magyarországi kereskedelmi igazgatói pozíciója mellett.

 

Új értékesítési keretrendszer jön létre

 

Feladatkörébe tartozik, hogy összehangolja az osztrák, a német, a román, a svájci és a szerbiai irodák különálló sales szervezetének folyamatait, továbbá, hogy kialakítson egy olyan új értékesítési keretrendszert, amelyet a vállalat holding szinten egységesen tud működtetni. 

 

Korcsok Katalin

“Az egyik legnagyobb kihívás, hogy úgy kell egységes platformra helyeznünk az értékesítési keretrendszerünket, hogy a különböző országokban eltérőek az értékesítési kultúrák és a kollégák kompetenciái is rendkívül széleskörűek. Mindeközben pedig az üzletmenetet és a folyamatainkat is ugyanolyan hatékonysággal végezzük, ahogyan azt korábban tőlünk megszokhatták az ügyfelek” – magyarázza Korcsok Katalin. 

 

Hozzáteszi, hogy az üzleti életet érintő különböző hatások, például a technológia rohamos fejlődése és a folyamatosan változó piaci körülmények az ügyféligényeket is állandó mozgásban tartják. Ennek következtében az értékesítési stratégiákban új szemléletet alakítottak ki, ezáltal újra kellett gondolniuk a sales folyamatokat is. Hiába a digitális világnak köszönhető kényelem, továbbra is a személyes és támogató ügyfélkezelés az, amire igény van, s a keretrendszert is ezen igények mentén kell felállítani.

 

Korcsok Katalin 2017-ben került a Qualysoft Magyarország Zrt.-hez, sales- és üzletfejlesztési pozícióba. 2017 óta egy komplex account team nőtt fel a vezető kezei alatt, akiket megtanított arra, hogyan lehet nagyvállalati környezetben csapatként sikereket elérni. 2021-től a Sales és üzletfejlesztés vezetését bízták rá.  Emellett multinacionális vállalatokhoz hasonló értékesítési folyamatokat és támogató rendszert épített fel a Qualysoft magyarországi irodájában. 

 

“Ritka az olyan cég, ahol a sales ciklus megfelelő pontján a projektmenedzsment és a szolgáltatásmenedzsment ötvöződik a kompetencia-alapú tanácsadással, nálunk ezt a modellt kell nemzetközi szintre kiterjeszteni az irodáink között. Komoly várakozásokkal vágunk neki az immár nemzetközivé nőtt kompetencia-alapú értékesítés kiterjesztésének” – tette hozzá a szakember.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17