Két új vezetővel erősít a CETIN Hungary

forrás: Prím Online, 2023. március 7. 19:45

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. március 7-től bővíti vezetői csapatát. Az újonnan létrehozott digitalizációs és transzformációs igazgatói pozíciót Gaszmann György tölti be. Az új üzemeltetési igazgató a Yettel Magyarországtól érkező Kővári Balázs lesz.

Gaszmann György

Gaszmann György felel majd a CETIN Hungary digitalizációs stratégiájának kidolgozásáért és megvalósításáért, különös tekintettel az innovatív és adatvezérelt technológiák bevezetésére és az ezekből fakadó folyamat-optimalizálási lehetőségekre. Ezeken túl technológiai oldalról támogatja a szolgáltató termékfejlesztési és pre-sales tevékenységét.

 

Gaszmann György 1999-ben átviteltechnikai mérnökként csatlakozott a Pannon GSM-hez. Később IP hálózattervező mérnökként dolgozott, majd a Telenor vállalatok regionális üzemeltetési cégénél, a Telenor Common Operationnél a technológiai tervezésért felelt. Ezt követően a CETIN Hungary üzemeltetési igazgatója volt, ebből a pozíciójából érkezik a digitalizációs és transzformációs igazgatói posztra.

 

Kővári Balázs

Az új üzemeltetési igazgató, ugyancsak március 7-étől, a Yettel Magyarországtól érkező Kővári Balázs lesz. Feladata lesz a CETIN mintegy 4000 bázisállomásból, adatközpontokból és IT infrastruktúrából álló országos távközlési hálózatának folyamatos, zökkenőmentes és magas színvonalú működtetése.

 

Kővári Balázs 1997-ben csatlakozott a Pannon GSM-hez. A hálózattervezési igazgatóságon töltött rövid kitérőtől eltekintve mindig üzemeltetési területen dolgozott, az elmúlt több mint húsz évben vezetőként, hálózati és informatikai területen egyaránt. A CETIN Hungaryhez történő csatlakozásáig a Yettel Magyarországnál informatikai területért felelős vezetőként dolgozott, ahol a műszaki projektcsapat irányításával járult hozzá a Yettel márka sikeres elindításához.

Kulcsszavak: +céginfó CETIN Hungary

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17