Idén is megrendezi sikeres konferenciáját a Menedzserszövetség

forrás: Prím Online, 2023. március 9. 15:33

A Menedzserszövetség nagysikerű Menedzserek a Társadalomért – Fókuszban a Jövő! egész napos konferenciáját idén negyedik alkalommal, március 31-én a Millenáris Fogadóban rendezi meg.

A jelenlegi gazdasági és üzleti kihívásokra reflektálva, a konferencia idei alcíme: 

 

„HATÉKONY VÁLLALATVEZETÉS A SIKERES JÖVŐÉRT!”

 

A konferencia idén három fókusztémára épül:

 

1. Pénzügyi stabilitás 

 

Az első témablokkban válaszokat kapnak a résztvevők arra, hogyan őrizzük meg pénzügyi stabilitásunkat a jelenlegi gazdasági környezetben, hogy lehet vállalatot vezetni egy olyan időszakban, amikor csak a változás állandó és hogyan vezethetjük vállalatainkat folyamatos pénzügyi újratervezés mellett.

 

 

2. Megtérülő beruházások

 

A második témakörben kiemelkedő vállalatvezetők osztják meg a tudásukat arról, hogy milyen beruházások jelenthetnek gazdasági versenyelőnyt egy Magyarországon működő vállalat számára és milyen területeken érdemes fejleszteni 2023-ban.

 

3. Energia okosan

 

Talán sohasem volt még ennyire égető az energia kérdése, mint napjainkban. Az "Energia Okosan" témablokkban szereplő szakértők segítséget nyújtanak abban, hogyan lehet okosan használni erőforrásainkat vállalati környezetben és jógyakorlatokat osztanak meg a közönséggel az okos energiafelhasználással kapcsolatban.

 

Mindemellett számos más izgalmas és kiemelten fontos gazdasági téma kerül terítékre elismert magyar szakértők, elsőszámú vállalatvezetők közreműködésével. A rendezvény résztvevői választ kaphatnak napjaink legégetőbb kérdéseire egy olyan időszakban, amikor az elmúlt évek váratlan helyzetei, változásai személyes és szakmai életünket is merőben befolyásolták.

 

A konferencia Időpontja:

2023. március 31. 8:15 – 16:00

Helyszíne:

Millenáris Fogadó (Bel-Buda kedvenc rendezvényhelyszíne) 1024 Budapest, Fény u. 8.

 

A nap folyamán izgalmas panelbeszélgetések és exkluzív előadások formájában olyan kiemelkedő, példaértékű vezetők osztják tudásukat, tapasztalatukat és aktuális helyzetértékelőjüket, akik jelen körülmények között valódi támpontot adnak és jövőképet mutatnak a konferencia résztvevői számára.

 

Jegyek és részletes program a Menedzserszövetség jegyáruházában.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59