A Fujitsu európai partnerkapcsolatra lép a Nuixszal

forrás: Prím Online, 2023. március 29. 14:15

A Fujitsu kibővítette partnerkapcsolatát a nyomozati analitikai és hírszerzési szoftvereket szállító Nuixszal az adatvédelmi, valamint a bűnözés és csalás elleni megoldások piacán. A Fujitsu európai portfóliójába felvett Nuix termékekkel az ügyfelek megbízhatóan értelmezni tudják működési területük bármilyen adatát.

A vállalatok csalások kivizsgálására, adatvédelmi és közbiztonsági célokra használják a Nuix szoftvereit. A Nuix minden releváns forrásból gyorsan kinyeri az adatokat (a strukturálatlan adatokat is), és különleges együttműködési technikák segítségével azonosítja a digitális bizonyítékok és az emberi viselkedés összefüggéseit. Lehetővé tette például az újságírók számára a Panama-iratok értelmezését – az Oknyomozó Újságírók Nemzetközi Konzorciumához (ICIJ) kiszivárogtatott több mint 2,5 millió bizalmas fájl alapján mintegy 170 ország 120 ezer vállalatának, politikusának, gazdasági bűnözőjének és gazdag magánszemélyének korábban titkos offshore pénzügyi tevékenységét tárták fel.

 

A Fujitsuval kötött új Gold Alliance Partnership révén az ügyfelek szélesebb köre vetheti be a Nuix képességeit, és kap kereshető, kontextusalapú hozzáférést hatalmas mennyiségű összetett, strukturálatlan adathoz. Az adatelemzés az e-mailekre, a közösségi médiára és több mint 1000 adattípushoz és fájlformátumhoz tartozó egyéb, ember által generált tartalmakra is kiterjed. A partnerkapcsolat keretében az adatvezérelt Nuix megoldások a használat alapján fizetendő (pay-per-use) FUJITSU uSCALE szolgáltatás részeként is elérhetők. Így az ügyfelek és a szolgáltatók skálázva, rugalmasan vehetik igénybe a megoldásokat, gyorsan reagálhatnak az új követelményekre, és könnyebben kezelhetik az IT-kapacitás kihívásait.

 

Az európai ügyfeleknél a Fujitsu PRIMERGY szerverinfrastruktúrájába integrálja a Nuix nagy teljesítményű képességeit. A Fujitsu PRIMERGY infrastruktúrával és a legújabb Intel lapkakészlettel együttműködő Nuix a korábbinál 40-szer gyorsabban végzi majd az elemzést. Ez a sebesség és hatékonyság lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy megismerjék, és minden eddiginél gyorsabban értelmezzék adataikat, miközben a hűtési és energiaigény csökkentésével a fenntarthatóságot is javítják. 

 

Ár és piaci bevezetés

 

A Nuix megoldásai már jelenleg is elérhetők Európa minden országában. Az ár az ügyfelek pontos igényeitől függ – további információért forduljon a Fujitsu helyi irodáihoz vagy partnereihez.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

2024. április 15. 17:59

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Már egy évtizede társ a mindennapokban: 10 éves a Simple alkalmazás

Magyarország egyik legnépszerűbb mobilappja*, a Simple alkalmazás idén ünnepli a 10. születésnapját.  Az applikáció 2014. április 15-én vált elérhetővé az alkalmazásboltokban, az elmúlt évtizedben már több mint hárommillióan töltötték le, és indulása óta már több mint 50 millió in-app és 80 millió NFC tranzakció futott át rajta. A fejlesztő és üzemeltető OTP Mobil számításai alapján 2023-ban a hazai online autópálya-matrica, a közterületi parkolójegy értékesítés és a QR-kód alapú csekkbefizetések is mintegy majdnem ötöde a Simple appon keresztül történt. 

2024. április 15. 13:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09