Passkey: jelszó nélküli bejelentkezésre áll át a Binance

forrás: Prím Online, 2023. április 10. 11:48

A Binance csatlakozott a FIDO Alliance-hez, egy olyan szövetséghez, amely a jelszó nélküli hitelesítési szabványok fejlesztésével foglalkozik. A technológia integrálása növeli a Binance-ügyfelek biztonságát és fokozza a felhasználói élményt.

A Binance csatlakozott a FIDO Alliance nevű nemzetközi szövetséghez, az egyik legbefolyásosabb és legnagyobb szervezethez, amelyik a jelszó nélküli hitelesítési szabványok fejlesztésére összpontosít. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje a csatlakozástól azt reméli, hogy a Binance-ügyfelek nagyobb biztonságban lesznek és a felhasználói élmény is javul. 

 

A Binance hamarosan passkey-eket, azaz belépési kulcsokat integrál rendszerébe a platform biztonságának fokozása érdekében. A passkey-ek a FIDO-szabványokon alapulnak, és erős, az adathalászatnak ellenálló jelszóhelyettesítőként működnek majd. Ezzel a felhasználó gyorsan és biztonságosan jelentkezhet be több webhelyre, alkalmazásba és eszközre, biometrikus jogosultsággal. 

 

www.binance.com
 

Mint a Binance közölte, a passkey-ek kiválóan egészítik ki a már meglévő biztonsági szolgáltatásaikat. Ezek magukban foglalják a többfaktoros hitelesítést (MFA) és a többaláírásos technológiát is. Céljuk mindezzel, hogy felhasználóiknak a legjobb kereskedési élményt nyújtsák, miközben eszközeiket a lehető legnagyobb biztonságban tartják.

 

A Binance tervei szerint a FIDO-tagság és a passkey bevezetése együttesen a felhasználók bizalmát is növeli a szolgáltatások használata során. A hasonló fejlesztések és előrelépések a kriptovilágban hihetetlenül fontosak, mert hitelesen demonstrálják a technológia egyre növekvő érettségét. 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50