Passkey: jelszó nélküli bejelentkezésre áll át a Binance

forrás: Prím Online, 2023. április 10. 11:48

A Binance csatlakozott a FIDO Alliance-hez, egy olyan szövetséghez, amely a jelszó nélküli hitelesítési szabványok fejlesztésével foglalkozik. A technológia integrálása növeli a Binance-ügyfelek biztonságát és fokozza a felhasználói élményt.

A Binance csatlakozott a FIDO Alliance nevű nemzetközi szövetséghez, az egyik legbefolyásosabb és legnagyobb szervezethez, amelyik a jelszó nélküli hitelesítési szabványok fejlesztésére összpontosít. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje a csatlakozástól azt reméli, hogy a Binance-ügyfelek nagyobb biztonságban lesznek és a felhasználói élmény is javul. 

 

A Binance hamarosan passkey-eket, azaz belépési kulcsokat integrál rendszerébe a platform biztonságának fokozása érdekében. A passkey-ek a FIDO-szabványokon alapulnak, és erős, az adathalászatnak ellenálló jelszóhelyettesítőként működnek majd. Ezzel a felhasználó gyorsan és biztonságosan jelentkezhet be több webhelyre, alkalmazásba és eszközre, biometrikus jogosultsággal. 

 

www.binance.com
 

Mint a Binance közölte, a passkey-ek kiválóan egészítik ki a már meglévő biztonsági szolgáltatásaikat. Ezek magukban foglalják a többfaktoros hitelesítést (MFA) és a többaláírásos technológiát is. Céljuk mindezzel, hogy felhasználóiknak a legjobb kereskedési élményt nyújtsák, miközben eszközeiket a lehető legnagyobb biztonságban tartják.

 

A Binance tervei szerint a FIDO-tagság és a passkey bevezetése együttesen a felhasználók bizalmát is növeli a szolgáltatások használata során. A hasonló fejlesztések és előrelépések a kriptovilágban hihetetlenül fontosak, mert hitelesen demonstrálják a technológia egyre növekvő érettségét. 

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hazánkban is megkerülhetetlen lesz a mesterséges intelligencia

Magyarországon is versenyhátrányba kerülnek azok a munkavállalók, akik nem képesek alkalmazni a mesterséges intelligenciát (MI), és azon médiavállalatok, amelyek nem integrálják az új technológiákat a munkafolyamataikba – olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányában, hozzátéve: a magyarok inkább pozitívan gondolnak az MI-megoldásokra.

2024. május 21. 19:10

Indul az emberszabású robotok sorozatgyártása

Már jövőre megindulhat az első ipari célú humanoid robotok sorozatgyártása. Ezekkel az eszközökkel a manuális tevékenységek több mint fele automatizálható. Az emberszabású robotok bevezető ára 80.000 euró körül várható, de így is nagyjából másfél év alatt megtérül egy ilyen beruházás – mutatta ki tanulmányában a stuttgarti központú Horváth csoport, amelynek magyarországi tagja az IFUA Horváth.

2024. május 21. 13:02

KPMG: Az energiaipar sem ússza meg a genAI bevezetését

Óvatosak a generatív mesterséges intelligencia bevezetése kapcsán az energiaipari vezetők. A KPMG Global Energy CEO Outlook legutóbbi kutatása szerint a vezérigazgatók a jelenlegi ingatag geopolitikai és politikai helyzetben is bizakodóak a növekedési kilátásokat illetően, a befektetések terén pedig legfőbb prioritásuk a generatív mesterséges intelligencia. Lelkesedésüket mérséklik azonban az etikai problémák és a kiberbiztonsági kockázatok. A kutatásból az is kiderül, hogy a vezérigazgatók az ESG-t ma már az üzleti siker egyik alapjának tartják.

2024. május 21. 11:28

A műanyaghulladékot a felére csökkentették az ABB finnországi gyárában

A hulladékok újrahasznosítására irányuló innovatív eljárások bevezetésével az ABB finnországi Porvoóban találha-tó gyártóüzeme 50 százalékkal csökkentette a vegyes műanyaghulladék mennyiségét, és 2023-ban közel 20 száza-lékkal javította az újrahasznosítás arányát. Az újrahasznosítási erőfeszítések fontos lépést jelentenek a Föld erőfor-rásainak megőrzése és az ügyfelek fenntarthatósági kötelezettségvállalásainak támogatása felé; ezen erőfeszítések 2024-ben 16 égerfa átlagos súlyának megfelelő mennyiségű polipropilént takarítanak meg.

2024. május 21. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59