Túl a 100 milliós darabszámon az Inverter Direct Drive mosógépmotor

forrás: Prím Online, 2023. április 17. 19:13

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy az Inverter Direct Drive (DD) motorok gyártása átlépte a 100 milliós darabszámot. A vállalat különleges motortechnológiája jelentős szerepet játszik az LG innovatív ruhatisztítási megoldásainak hatékony, megbízható teljesítményében és népszerűségében világszerte.

1998-as bemutatásától 2022 végéig a vállalat naponta átlagosan több mint 12 000 darab Inverter Direct Drive motort gyártott. Ez a meghajtóegység közvetlenül a mosódobhoz csatlakozik: ez az innováció egyrészt hozzájárul ahhoz, hogy az LG mosógépek tartósabbak legyenek, másrészt pedig drasztikusan csökkenti a zajszintet és az energiafogyasztást is.

 

 

Az LG négy generáción keresztül tökéletesítette a DD motorokat, folyamatosan fejlesztve a technológiát és a teljesítményt, hogy még nagyobb értéket nyújtson a vásárlóknak. A vállalat több mint 240, a Direct Drive motorhoz kapcsolódó technológiai szabadalommal rendelkezik Dél-Koreában és nemzetközi szinten. 2019-ben a cég mesterségesintelligencia-megoldással egészítette ki a meghajtást azért, hogy tovább növelje annak hatékonyságát és teljesítményét. Ez az LG prémium mosógépekben használt AI DD motor a gépi mélytanulási (deep learning) technológiát használja ki az egyes mosási töltetek tömegének és a mosandó textíliák lágyságának felmérésére. Mindemellett a vállalat szabadalmaztatott, hat különböző dobmozgási sémát felölelő 6 Motion technológiájának lehetőségei közül kiválasztja az optimális dobmozgási struktúrár.

 

 

Az LG mesterséges intelligenciával felvértezett inverteres motormegoldása az első olyan háztartásikészülék-technológia lett, amely kiérdemelte az UL (Underwriters Laboratories) globális biztonságtechnikai cég Deep Learning AI Verification tanúsítványát.

 

 

„A legyártott Inverter Direct Drive motorok nagy száma bizonyítja az LG prémium ruhatisztítási megoldásai számára kifejlesztett meghajtástechnológia kiemelkedő minőségét” – mondta Kim Yang-sun, az LG Electronics háztartásigép-részlegének alkatrészüzletág-vezetője. „Továbbra is olyan nagy hatékonyságú alapalkatrészeket állítunk elő, amelyek növelik termékeink teljesítményét és megbízhatóságát, miközben csökkentik működésük szénlábnyomát.”

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Eredményes évet zárt a CETIN Hungary

A CETIN Hungary Zrt. sikerrel zárta harmadik teljes üzleti évét. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató beruházásait, árbevételét és nyereségét is jelentősen növelte. A vállalat idén közel 23 milliárd forintot tervez hálózatfejlesztési beruházásokra fordítani.

2024. május 27. 14:28

Sebészeti robot segíti a Széchenyi-egyetem kutatásait és a győri kórház gyógyító munkáját

Az egészségügyi kutatás-fejlesztéseket és közvetlenül a betegeket szolgálja a győri Széchenyi István Egyetem által a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházzal stratégiai együttműködésben vásárolt, hivatalosan május 25-én bemutatott sebészeti robot. A modern eszközzel már csaknem száz műtétet végeztek a kórház orvosai, s az eddigi tapasztalatok szerint csökkent a páciensek beavatkozások utáni fájdalma, felépülésük pedig gyorsabbá vált.

2024. május 27. 12:59

Az ABB bemutatja „Kőbe zárt zene” sorozatának legújabb részét

Az észak-európai faházakról elsőre egy fjord partján álló színes halászkunyhó vagy egy tóra néző erdei faház juthat az ember eszébe. A svédországi Skellefteå-ban épült Sara Kulturális Központ egy hipermodern technológiával felszerelt, 20 emeletes felhőkarcoló, amely új fenntarthatósági szinteket megcélzó, innovatív megoldásokra épít, ugyanakkor alapjaiban egy faszerkezetes toronyház.

2024. május 27. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17