Állásbörze a Corvinuson: 7-8 ezer látogatót vár az egyetem

forrás: Prím Online, 2023. április 24. 10:04

Április 25-én és 26-án rendezi meg a Corvinus Egyetem a Career & Business Festivalt, ahol több mint kétszáz állásajánlattal harminc cég lesz jelen az ország vezető vállalatai közül. A Corvinus az álláslehetőségek mellett szakmai előadásokkal, karriertanácsadással, workshopokkal és fesztiválprogramokkal is várja a látogatókat.

Az eseményen a banki, pénzügyi, tanácsadói, FMCG (napi fogyasztási cikkek) szektorokból érkező cégekkel találkozhatnak az érdeklődők. Gyakornoki, pályakezdő és senior pozíciók és szakmai gyakorlati helyek között is lehet böngészni. A rendezvényhez applikáció is tartozik, az állásokra egyszerűen, az ott generált egyéni QR-kóddal is lehet jelentkezni. A nem aktív álláskeresőknek is hasznos lehet eljönni, mert a két nap alatt összesen nyolc szakmai előadáson, kerekasztal-beszélgetésen – például a kudarctűrés, változásvezetés, CEO-vá válás témájában –, önéletrajz-írási és karrier-tanácsadáson, de akár nyereményjátékon is részt lehet venni. A kiállítók mellett az egyetemi Alumni és HR, a University Business Club és a Studium Generale corvinusos diákszervezetek standjai is megtalálhatóak majd.

 

 

A Corvinus aktív hallgatókra, alumnikra és külsős érdeklődőkre is számít, összesen mintegy 7-8 ezer látogatót vár a rendezvényre. A kiállítók: Agoda, BDO Magyarország, Deloitte, Eaton, EFS Unternehmensberatung GesmbH, Egon Zehnder, ExxonMobil, EY, Focus Audit, Henkel, K&H Bank, Kontron, KPMG, KSH, Magyar Bankholding, Miniszterelnöki Kabinetiroda, MOL, Morgan Stanley, MVM, NIX, P&G, Pénzügyminisztérium, Philip Morris, Raiffeisen Bank, Reddal, Roland Berger, SPAR Magyarország, Thermo Fisher, Zyntern. Még több információért érdemes a Corvinus karrierexpójának Facebook-eseményét követni.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59