Az Eatont választotta a világ egyik legetikusabb vállalatának az Ethisphere Institute

forrás: Prím Online, 2023. május 2. 15:33

A Magyarországon több mint 700 főt foglalkoztató Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat 2023-ban ismét bekerült a „Világ Legetikusabb Vállalatai” közé. A legfrissebb adatokat és a rangsort az Ethisphere adta közre, amely világszerte vezető szerepet tölt be az etikus üzleti gyakorlatok szabványainak meghatározásában és népszerűsítésében.

„Ha vezetői tevékenységünkben megőrizzük integritásunkat és törekszünk a tisztességes üzleti magatartásra, nyert ügyünk van” – mondta Joe Rodgers, a vállalat egyik alelnöke, majd hozzátette: „Ez az elismerés is azt mutatja, hogy számunkra az értékrend nem csupán egy elméleti dolog, hanem a mindennapi tevékenységünk meghatározó eleme. Különlegesen büszke vagyok a munkavállalóinkra szerte a világon, akik aktívak, elkötelezettek, ragaszkodnak az integritás kultúrájához és hisznek abban, hogy az etika mindannyiunké”.

 

Az Ethisphere 2007-ben hozta létre a „Világ Legetikusabb Vállalatai” díjat, hogy ezzel ismerje el az etikusan és a társadalmi és törvényi előírásoknak megfelelően működő vállalatokat. Idén az Eaton egyike annak a kilenc vállalatnak, amelyek az ipari gyártás kategóriában kapták meg az elismerést. Összesen 19 ország és 46 iparág 135 cége részesült elismerésben.

 

Az év elején az Ethisphere Magazine téli számában már elismerték az Eaton elkötelezettségét az etika és a megfelelőség iránt. A cikkben Joe Rodgers alelnök bemutatta az Eaton stratégiáját, amely az etikus vállalati kultúra kialakítására és fenntartására törekszik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17