Rendkívüli béremelés a Magyar Telekomnál

forrás: Prím Online, 2023. május 2. 20:09

A Magyar Telekom egy rendkívüli, július 1-től érvényes béremeléssel kívánja a vállalat kollégáit támogatni az inflációs nyomásból eredő növekvő megélhetési költségek fedezésében.

A Magyar Telekom felsővezetése számára az egyik legfontosabb cél, hogy hosszú távon stabilitást és biztonságot nyújtson munkavállalóinak, és egyben megőrizze munkaerőpiaci versenyképességét. „Ambíciónk, hogy olyan munkahelyet építsünk, ahol a stabilitás, a folyamatos személyes fejlődés és az erős közösség fair kompenzációval jár együtt. A jelenlegi inflációs környezetben az anyagi biztonság létkérdés, úgy érezzük, munkáltatói felelősségünk kollégáinkat támogatni a növekvő megélhetési költségek fedezésében.” – erősítette meg Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom Chief People Officere.

 

A vállalatcsoport magyarországi munkatársai 2023. július 1-től – az év második felére vonatkoztatva – 2,8 milliárd forint értékben differenciált béremelésben részesülnek. A 2023. január 1-jén bejelentett, összesen 4,2 milliárd forinttal megemelt bérköltségek további emelését a vállalat azon törekvése indokolja, hogy hosszú távon fenntarthatóan biztosítsa az üzleti és munkahelyi stabilitást.

Kulcsszavak: Magyar Telekom +céginfó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50