Rendkívüli béremelés a Magyar Telekomnál

forrás: Prím Online, 2023. május 2. 20:09

A Magyar Telekom egy rendkívüli, július 1-től érvényes béremeléssel kívánja a vállalat kollégáit támogatni az inflációs nyomásból eredő növekvő megélhetési költségek fedezésében.

A Magyar Telekom felsővezetése számára az egyik legfontosabb cél, hogy hosszú távon stabilitást és biztonságot nyújtson munkavállalóinak, és egyben megőrizze munkaerőpiaci versenyképességét. „Ambíciónk, hogy olyan munkahelyet építsünk, ahol a stabilitás, a folyamatos személyes fejlődés és az erős közösség fair kompenzációval jár együtt. A jelenlegi inflációs környezetben az anyagi biztonság létkérdés, úgy érezzük, munkáltatói felelősségünk kollégáinkat támogatni a növekvő megélhetési költségek fedezésében.” – erősítette meg Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom Chief People Officere.

 

A vállalatcsoport magyarországi munkatársai 2023. július 1-től – az év második felére vonatkoztatva – 2,8 milliárd forint értékben differenciált béremelésben részesülnek. A 2023. január 1-jén bejelentett, összesen 4,2 milliárd forinttal megemelt bérköltségek további emelését a vállalat azon törekvése indokolja, hogy hosszú távon fenntarthatóan biztosítsa az üzleti és munkahelyi stabilitást.

Kulcsszavak: Magyar Telekom +céginfó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17