Már itthon is előrendelhető az LG okosmonitorja

forrás: Prím Online, 2023. június 9. 15:22

Munkára és szórakozásra is kiválóan alkalmas okosmonitort dob piacra az LG Magyarországon. A 32SQ780S modell ideális választás lehet mindazoknak, akik többfunkciós eszközt keresnek. A kijelző kényelmesen beállítható az asztalon, rendkívül jó kontrasztarányt kínál és számos okosfunkcióval bír, így a munkavégzés és tanulás mellett ideális filmnézésre vagy akár játékra is.

A multifunkciós, 32 collos képátlójú LG SMART monitor 4K UHD (3840 x 2160) felbontású kijelzőt kapott, ami kiváló képminőséget biztosít, ezzel különösen előnyös lehet a használata többek között filmek vagy játékok esetében is. Számos tulajdonság gondoskodik ugyanis a magával ragadó filmezési és játékélményről: a képernyő a DCI-P3 színskála 90 százalékát lefedi, emellett HDR 10 támogatással rendelkezik, ezzel élethű megjelenítést biztosít filmekhez, sportközvetítésekhez vagy akár videójátékokhoz. A prémium képminőség mellett a telt hangzást beépített 5 watt teljesítményű, kétcsatornás sztereó hangszóró támogatja.

 

 

A monitor a szórakozáson túl kiválóan alkalmas munkavégzéshez is, mivel az Ergo talp kényelmesen rögzíthető bármilyen íróasztalhoz. Az állítható magasság és dönthetőség lehetővé teszi a kijelző egyéni igények szerinti beállítását, ezáltal egészséges testtartás mellett, kényelmesen és produktívan végezhetőek a feladatok.  

 

A kijelző különlegességei közé tartoznak olyan funkciók is, amelyek lehetővé teszik a kedvenc alkalmazásaink, streaming szolgáltatásaink és internetes böngészőnk elérését, pont úgy, mint egy okostévé esetében. Az LG televízióihoz hasonlóan ezen a készüléken is webOS operációs rendszer fut, amelyen keresztül könnyedén elérhetőek a különböző szolgáltatók applikációi, így például a YouTube vagy a Netflix anélkül, hogy számítógépet kellene csatlakoztatni a készülékhez .* 

 

 

A gyors és rugalmas munkavégzés érdekében a monitorra az LG Content Studio különböző otthoni irodai alkalmazásai – például távmunkát segítő eszközök – is letölthetők, emellett a ThinQ Homeboard olyan LG szolgáltatásokhoz enged hozzáférést, amelyekkel könnyedén vezérelhetők az otthoni készülékek.

 

A könnyű kezelhetőség érdekében a monitor dobozában a kiegészítők között megtalálható egy a készülékhez gyártott távvezérlő. Az okosmonitor emellett kompatibilis az LG televíziók kiegészítőjeként is ismert Magic Remote távirányítójával, amellyel szintén könnyedén változtathatunk a kijelző beállításain.** 

 

Az LG 32SQ780S okosmonitor mostantól előrendelhető az LG webáruházában.

 

______________________

*Internetkapcsolat és streaming a szolgáltatásokra való előfizetés szükséges.

**A Magic Remote távirányító nem az alapfelszerelés része, de külön kiegészítőként beszerezhető.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

2024. április 10. 13:14

Júniusban ismét NEXT 3D additív gyártás konferencia

2024-ben ismét rendkívül színes szakmai programmal és neves előadókkal tűzdelt nappal várja vendégeit a NEXT 3D konferencia. A 3D nyomtatók és 3D szkennerek bevált hazai alkalmazásaira fókuszáló NEXT 3D idén június 4-én kerül megrendezésre. A jegyek értékesítése április 8-án jelentős elővételi kedvezménnyel indult el, így az érdeklődőknek érdemes már most ellátogatni a next3d.hu-ra és lefoglalni helyüket a nemzetközi additív gyártástechnológiai konferenciasorozat hazai állomására.

2024. április 10. 11:40

Az LG új 4K okosmonitora beépítve kínálja a Netflixet, a Google Calendart és a Twitchet

Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView* okosmonitort úgy tervezték meg, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben tulajdonképpen egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit. Aki most előrendeli az okosmonitort, 20% kedvezményt kap az LG webáruházában.

2024. április 2. 14:56

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09