Exkluzív termékbemutatót tart a Huawei a Westend City Centerben

forrás: Prím Online, 2023. június 13. 15:40

Egyedülálló termékbemutató rendezvényt tart a Westend City Centerben található Vodafone üzletben június 15-én, 15.00-kor a Huawei Technologies legújabb zászlóshajó készüléke, a HUAWEI P60 Pro kapcsán. Az eseményen az érdeklődők személyesen próbálhatják ki a gyártó legújabb, az iparágban úttörő fejlesztésekkel és megoldásokkal felszerelt csúcskészülékét. 

Június 15-én, 15 órakor a Westend City Centerben található Vodafone üzletben a HUAWEI P60 Pro bemutató eseményén lehetőség nyílik személyesen kipróbálni és megismerkedni a HUAWEI legújabb csúcskészülékével. A rendezvényen a résztvevők kipróbálhatják a P60 Pro kiemelkedő fotós képességeit és innovatív funkcióit – többek között a piacon elsőként többlencsés Ultra Lighting telefotó kamerát és az újratervezett optikai rendszert, F1.4-F4.0 automatikusan állítható fizikai rekesznyílással –, melyek egyedülálló felhasználói élményt nyújtanak. Emellett a helyszínen jelenlévő szakértők minden kérdésre választ adnak, és segítenek a telefon beállításában és használatában.

 

Az esemény részletei:

Dátum, időpont: 2023. június 15. (csütörtök), 15.00

Helyszín: Westend City Center, Vodafone üzlet (Budapest, Váci út 1-3.)

 

Azoknak az érdeklődőknek, akik a bemutató esemény napján a Westendben található Vodafone üzletben megvásárolják a HUAWEI P60 Pro-t, meglepetéssel kedveskedik a gyártó: minden vásárlónak exkluzív ajándékdobozt és egy HUAWEI pulóvert ad.*  Ezenfelül ha aznap bármilyen egyéb HUAWEI terméket vásárolnak a helyszínen, ajándékdobozzal lehetnek gazdagabbak.** 

 

Az eseményen való részvételhez nincs szükség előzetes regisztrációra. 

 

_____________________

*Az ajándékdoboz, valamint a HUAWEI pulóver ajándékozása kizárólag 2023. június 15-én a budapesti Westend City Center Vodafone üzletében történő vásárlásra vonatkozik, és nem vonatkozik ettől eltérő helyen vagy időben történő vásárlásra. Amennyiben a pulóvert elfogadja a vásárló, azzal hozzájárul, hogy a szervező rögzítse a méretet, amely információ a pulóver átadása után törlésre kerül.

**Az ajánlat bármilyen HUAWEI márkájú, de a P60 Pro-tól eltérő termék, pl. HUAWEI okosóra, fülhallgató vagy a P60 Pro-tól eltérő telefon modell vásárlása esetén érvényes, kizárólag 2023. június 15-én a budapesti Westend City Center Vodafone üzletében történő vásárlásra vonatkozik, és nem vonatkozik ettől eltérő helyen vagy időben történő vásárlásra.

Kulcsszavak: okostelefon Vodafone Huawei

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50