Megérkezett az LG első, IPS Black technológiával készülő diagnosztikai monitora

forrás: Prím Online, 2023. június 16. 20:00

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 31,5 hüvelykes diagnosztikai monitorát (32HQ713D modell): ez a vállalat első olyan orvosi kijelzője, amely IPS Black technológiát alkalmaz. Az IPS Black képernyőnek köszönhetően a készülék éles, tiszta képet jelenít meg, élénk színekkel, 2000:1 kontrasztaránnyal, mindemellett az automatikus önkalibrálás révén egyenletes képminőséget biztosít, a kényelmesen használható 6 gyorsgomb pedig az egyszerű kezelhetőséget garantálja.

A 8 megapixeles felbontásnak (3840 x 2160 pixel) köszönhetően az LG IPS Black diagnosztikai monitora biztosítja az orvosi képalkotáshoz szükséges szintű részletességet, beleértve a röntgen- és CT-felvételeket, valamint a mammográfiákat. A változtatható felbontású üzemmóddal (8, 6 és 4MP) a felhasználók a képernyőt a megtekintett kép típusának megfelelően állíthatják be.

 

A 32HQ713D modell az IPS Black technológia révén tiszta, részletgazdag képet állít elő, mély feketékkel és a világos szürkeárnyalatok precíz megjelenítésével. Az LG diagnosztikai monitora beépített elülső kalibrációs érzékelővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az automatikus önkalibrációt, így segít stabilan tartani a képminőséget.

 

A 32HQ713D emellett ’Fókusz nézet’ és ’Patológia’ üzemmóddal is rendelkezik. Az egérrel vagy billentyűzettel vezérelhető Fókusz nézet révén kiválasztható és kiemelhető az adott kép egy részlete a többi rész fényerejének csökkentésével, így könnyebben vizsgálható a kérdéses terület. A Patológia üzemmód pedig olyan éles és pontos képet nyújt, mintha mikroszkóppal vizsgálódnánk.

 

Az LG új diagnosztikai monitora kényelmes felhasználói élményt kínál 6 gyorsgombbal, amelyekkel gyorsan és egyszerűen kezelhetőek a különböző beállítások, beleértve az üzemmódot, a képernyőfelbontást és a megvilágítást. A kényelmes kezelés érdekében a jelenlétszenzor 5 perc után automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, ha nem érzékel mozgást. A monitorhoz egy olyan, egyetlen kattintással rögzíthető állvány is tartozik, amely leegyszerűsíti az üzembe helyezési folyamatot, és az állítható dőlésszög, magasság és elfordítás révén ergonomikus kényelmet biztosít.

 

 

„Az LG új diagnosztikai monitora biztosítja azt a nagy kontrasztot, ami az orvosi képalkotás tiszta megjelenítéséhez szükséges” ondta Silas Choi, az LG Electronics üzleti megoldások divíziójának alelnöke és vezetője. „Kiemelkedő kijelzőtechnológiánk révén továbbra is olyan orvosi monitorokat kínálunk, amik teljesítik az egészségügyi szakemberek speciális elvárásait.”

 

A 32HQ713D modell már világszerte elérhető. 

 

Kulcsszavak: LG Electronics LG

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

2024. április 10. 13:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50