Különleges kedvezményt ad a HUAWEI az új P60 Pro felhasználóknak

forrás: Prím Online, 2023. június 23. 09:56

Egyedi kedvezményt ad a Huawei legújabb prémium kategóriás készüléke, a HUAWEI P60 Pro magyar vásárlói számára. A vállalat nemrégiben Magyarországon is megjelent készülékét választók december 31-ig érvényes Tinder Premium Plus előfizetéssel lehetnek gazdagabbak. A HUAWEI P60 Pro a DXOMARK független tesztlabor szerint*  jelenleg az egyik legjobb okostelefon fotózásra, Ultra Lighting telefotó kamerájának és fókuszálási képességeinek köszönhetően kiemelkedő teljesítmény nyújt éjszakai környezetben is.

A nemrégiben Magyarországon is debütáló HUAWEI P60 Pro tükrözi az iparág innovatív megoldásait; a készülék továbbfejlesztett optikai rendszerrel rendelkezik, valamint a piacon elsőként többlencsés Ultra Lighting telefotó kamerával szerelték fel, amely lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok mellett is részletgazdag, kiváló minőségű fényképeket készítsen. A P60 Pro gyöngyház textúrát idéző dizájnját a természet ihlette: Rokokó Gyöngy változatban a különleges gyártási technológiának köszönhetően minden készülék hátlapja egyedi mintázatú, miközben a természetes textúrák érzetét nyújtja. A HUAWEI P60 Pro ezenfelül rendkívül tartós kialakítású, új Quad-Curve kijelzőjét a Huawei által kifejlesztett Kunlun Glass üvegpanel védi, amely mintegy tízszeres törésállóságot biztosít a hagyományos üveghez képest.

 

Ingyenes előfizetés a legnépszerűbb online társkereső platformhoz

 

A vállalat különleges kedvezményt ad a zászlóshajó készülék új tulajdonosainak, amely a készülék megvásárlásától számítva 2023. decemberig 31-ig vehető igénybe. A Huawei a Tinder alkalmazással együttműködve ez év végéig ingyenesen teszi elérhetővé az egyébként térítési díj ellenében használható Tinder Plus előfizetést**  a HUAWEI P60 Pro készüléket vásárlóknak. Ez lehetőséget ad az applikáció több prémium funkciójának használatára – ezek közé tartozik a hirdetések elrejtése, a korlátlan kedvelés és visszatekerés lehetősége, valamint a tartózkodási hely szabad változtatása. A Tinder Plus előfizetéssel rendelkezők ezáltal hatékonyabban használhatják az alkalmazást és növelhetik az ismerkedési esélyeiket.

 

 

A 190 országban és 40 nyelven elérhető Tinder alkalmazás 75 millió aktív felhasználójával jelenleg a legelterjedtebb és legnépszerűbb online társkereső platform. Az alkalmazás intuitív felhasználói felülete kényelmes és szórakoztató élményt nyújt azoknak, akik szeretnének ismerkedni és új emberekkel találkozni.

 

Az exkluzív ajánlat igénybevételéhez a HUAWEI P60 Pro új felhasználói könnyedén hozzáférhetnek az AppGallery-n keresztül. A letöltést követően az AppGallery „Ajándékok” menüpontjában néhány érintéssel díjmentesen vehetik igénybe december 31-ig a Tinder Plus csomagot, amelyet az ingyenes időszak lejárta után a felhasználók díjköteles formában vehetnek igénybe. 

 

AppGallery: a felhasználói elégedettség a legfontosabb

 

Az AppGallery széles választéka, valamint az appbolt által kínált exkluzív ajánlatok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kihasználják HUAWEI P60 Pro készülékük nyújtott előnyöket: „A felhasználók elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért az alkalmazásfejlesztőkkel együttműködve folyamatosan új ajánlatokon dolgozunk, ilyen többek között a legújabb csomagunk a Tinderrel” – mondta Jaime Gonzalo, a Huawei Mobile Services Europe alelnöke.

 

2018-as indulása óta az AppGallery folyamatosan bővíti kínálatát, több mint 580 millió havi aktív felhasználójával mára a világ egyik vezető alkalmazás-áruházává vált. Az AppGallery a 2023-as Mobile Games Awards (MGA) díjátadón elnyerte az „Év legjobb alternatív alkalmazás-áruháza” díjat, amellyel a tavalyi évben a legnagyobb fejlődést és növekedést elérő appboltot díjazták.

 

____________________

*https://www.dxomark.com/huawei-p60-pro-camera-test

**Az Általános Szerződési Feltételek megtekintéséhez ellenőrizze a Tinder alkalmazást az AppGallery alkalmazásáruházban.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A magyar vásárlók közül választják a legtöbben környezettudatosságból a felújított mobilt

Nagyjából 300 tonna szén-dioxidtól kímélte meg a környezetet a Rejoy és a három további piacon jelen lévő anyacége, a Flip Technologies – ez átszámítva 150 személyautó éves kibocsátásának felel meg. A piactér régiós ügyfélfelmérése szerint arányaiban a magyar vásárlók közül voksolnak a legtöbben a felújított készülékekre környezettudatossági szempontokból – ebben pedig a boomer és millenial korú ügyfelek a legaktívabbak.

2024. április 21. 16:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50