A QNAP segíti a KKV-kat a hibrid tárolási megoldások és a nagy sebességű virtualizációs alkalmazások telepítésében

forrás: Prím Online, 2023. június 27. 21:34

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette az új TS-855X NAS-t, amely hat 3,5 hüvelykes HDD-vel és két 2,5 hüvelykes SSD-vel kínál hibrid tárolóhelyet. 

Az Intel QAT és SR-IOV technológiával rendelkező Intel Atom C5125 2,8 GHz-es 8 magos processzorral a TS-855X akár 128 GB DDR4-memóriát támogat, és 10 GbE/2,5 GbE hálózati portokkal érkezik. Tárolókapacitása rugalmasan bővíthető, és támogatja a 25 GbE hálózati portokat egy kompatibilis PCIe-kártya telepítésével. Az all-inclusive üzleti biztonsági mentéssel, virtualizációval és kiberbiztonsági alkalmazásokkal a KKV-k nagy teljesítményű, nagy sebességű és nagy mértékben bővíthető tárolási- és virtualizációs környezetet valósíthatnak meg a legalacsonyabb teljes tulajdonlási költséggel.

 

 

„A QNAP HDD/SSD hibrid tárolós NAS-sorozata segít a KKV-knak elérni a megfelelő egyensúlyt a teljesítmény és a költségek között” – nyilatkozta Andy Chuang, a QNAP termékmenedzsere. „A hibrid 8 lemezes TS-855X 8 magos számítási teljesítménnyel, hardveres gyorsítással, 10 GbE/2,5 GbE csatlakoztathatósággal és PCIe-bővíthetőséggel a leginkább költségoptimalizált, valamint naprakész adattárolási és biztonsági mentési megoldás KKV-knak.”

 

 

A TS-855X négy UDIMM DDR4-foglalattal rendelkezik (8 GB előtelepítve), amelyek 128 GB-ra bővíthetők a fokozott multitasking és a nagyobb munkaterhelések támogatásához. A hibajavító kódolást (ECC) alkalmazó memóriamodulok szintén támogatottak, hogy szerverszintű teljesítményt és megbízhatóságot biztosítsanak az üzleti szempontból elengedhetetlen vállalati informatikai környezeteknek. Az egyportos 10 GbE csatlakoztathatóság mellett a két 2,5 GbE RJ45 (2,5 G/1 G) port is kombinálható, hogy lehetővé tegye a többcsatornás SMB használatát az akár 5 Gbps átviteli sebesség eléréséhez. A két beépített M.2 PCIe NVMe-foglalat támogatja az SSD-gyorsítótárazást vagy a Qtier automatikus rétegzett tárolást (elérhető QTS-ben) a NAS teljesítményének további fokozásáért. A két PCIe Gen 3 x4 foglalat lehetővé teszi a felhasználóknak a 10 GbE/25 GbE hálózati kártyák telepítését, valamint az SR-IOV engedélyezését a jobb I/O-átvitel érdekében. A TS-855X VMware vSphere és Microsoft Hyper-V tanúsítvánnyal rendelkezik a virtualizációs tároláshoz. A vállalkozások hatalmas tárolókapacitást érhetnek el a QNAP JBOD-bővítőegységek TS-855X-hez történő rugalmas csatlakoztatásával, hogy megfeleljenek a hosszú távú tárolási és archiválási követelményeknek, maximális megtérülés mellett.

A TS-855X sorozat egy all-in-one biztonsági mentési és helyreállítási megoldást kínál, amely támogatja a sokoldalú felhőalapú szolgáltatásokat az egyszerű hibrid felhőalapú telepítésekhez. Az informatikai csapat rendszeresen készíthet Pillanatképeket, hogy megvédjék a NAS-t a zsarolóvírusokkal szemben, valamint virtuális magánhálózatokat hozhatnak létre a QVPN-szolgáltatással a NAS biztonságos távoli eléréshez. A Windows, Linux, UNIX, Android virtuális gépeket a Virtualization Station segítségével lehet üzemeltetni. A Docker-, LXD- és Kata-konténerek a Container Station használatával futtathatók. A felhasználók számos alkalmazást találhatnak és telepíthetnek az App Centerből, hogy kibővítsék a NAS alkalmazási lehetőségeit. Az alapértelmezettként QTS operációs rendszert használó TS-855X rugalmasan átváltható a ZFS-alapú QuTS hero operációs rendszerre a nagyobb megbízhatóságért és adatintegritásért.

 

Legfőbb tulajdonságok

• TS-855X-8G:

Toronymodell, gyors cserét támogató 6x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gbps HDD-meghajtórekesz és 2x 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s SSD-meghajtórekesz, Intel Atom C5125 nyolcmagos 2,8 GHz-es processzor, 8 GB DDR4 UDIMM-memória (maximum 128 GB), támogatja a DDR4 ECC-memóriát, 1 x 10GbE RJ45 port, 2 x 2,5 GbE Gigabit RJ45-port, 2x M.2 PCIe Gen 3 x4 bővítőhely, 2x PCIe Gen 3 x4 bővítőhely, 3x USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps) port, 1x USB 2.0 port

Kulcsszavak: NAS QNAP

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50