A kényelem új korszaka köszöntött be a háztartási gépeknél

forrás: Prím Online, 2023. július 7. 20:21

Az okostelefonok manapság már nemcsak szórakozásra, hanem a mindennapi élet menedzselésére alkalmasak. A különféle alkalmazások révén taxit, ételt rendelhetünk velük, de fizetésre és menetjegy vásárlásra is használhatjuk őket. Újabban pedig már a háztartási gépeinket is kezelhetjük velük, ami egy új, komfortosabb és kényelmesebb korszak hajnalát jelenti.

A japán gyökerekkel rendelkező európai márka, a Sencor már régóta dolgozik azon, hogy kényelmesebbé és praktikusabbá tegye a különféle háztartási gépek kezelését annak érdekében, hogy megkönnyítse a háztartás vezetését. Éppen ezért olyan applikációt tett elérhetővé, amely biztosítja a készülékek internetes kapcsolat segítségével történő irányítását is.

 

„A Sencor Home alkalmazás gyökerei a Tuya okos otthoni platformból indulnak ki. A közös együttműködésnek köszönhetően az otthon használt gépek, így például a légkezelést, a hűtést, a fűtést, vagy a padlóápolást szolgáló eszközök egyetlen egy alkalmazás segítségével kezelhetők” – hangsúlyozta Lucza András, a Sencor SDA Divízójának vezetője. 

 

Legfontosabb előnyei 

 

A Sencor Home alkalmazás használata számtalan előnnyel jár. Egyrészt lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról vezérelhessék a felhasználok a háztartásukban megtalálható okos készülékeket, másrészt pedig Android és iOS operációs rendszereket használó okostelefonokon egyaránt fut, vagyis nincs szükség kényszerű kompromisszumokra. „A Sencor Home applikáció használatához egyszerűen csak le kell tölteni az alkalmazást és az ott található menüből csak ki kell választani a magyar nyelvet. Ezután már tetszőleges számú Sencor okos eszközök adhatók hozzá a wifi, a ZigBee vagy a Bluetooth kapcsolat segítségével az applikációban található készüléklista révén” – tette hozzá a szakember.

 

Az alkalmazás könnyen áttekinthető és felhasználóbarát menüvel rendelkezik. Mindemellett lehetővé teszi többféle készülék egyidejű irányítását az előre megadott paraméterek alapján. Az applikációban továbbá számos működési paraméter, így például a mobilklíma hűtési hőmérséklete, vagy a páramentesítő estén a helyiség páratartalma is könnyedén ellenőrizhető. 

 

 

Folyamatosan bővülő választék 

 

A Sencor Home alkalmazásban jelenleg ötféle robotporszívó és mobilklíma áll rendelkezésre, mindemellett egy-egy oszlopventilátor, konvektor és páramentesítő is irányítható már ezzel az applikációval. „A Sencor ugyanakkor folyamatosan bővíti a rendelkezésre álló kínálatot, ennek köszönhetően a márka felhasználói mindössze egyetlen egy alkalmazással, kényelmesen, akár a kanapén ülve irányíthatják kedvenc készülékeiket” – hangsúlyozta Lucza András. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09