A hálózatinfrastruktúra modernizálásában segít a Zyxel megoldása

forrás: Prím Online, 2023. július 17. 19:30

Az utóbbi években a Wi-Fi kapcsolat minősége kiemelt tényezővé vált a szállodák, éttermek, üdülőhelyek és más turisztikai szolgáltatásokat nyújtó létesítmények (HoReCa) kiválasztásában és értékelésében. Világszerte több ezer ilyen helyen használnak Zyxel termékeket annak érdekében, hogy felkeltsék és megtartsák vendégeik érdeklődését.

Az elmúlt években a Zyxel Networks, a biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások vezető szállítója, 7.000 szállodát és 260.000 szobát látott el vendéglátóipari megoldásaikkal világszerte. Ez több millió vendégnek nyújtott kiváló hálózati élményt és elégedettséget, és segített a szállodáknak és üzleteknek, hogy megtartsák ügyfeleiket.

 

Mivel ma már a WiFi az egyik legalapvetőbben elvárt szolgáltatás a vendégek és utazók szempontjából, a hálózatok fejlesztése kulcsfontosságú tényező lett a szállodák, éttermek és kávézók (HoReCa) számára, illetve azoknak az iparági szereplőknek is, akik szeretnék kiaknázni a globális turizmusipar növekedését – amely 2023-ban és 2024-ben két számjegyű növekedésre számít.

 

Könnyű kezelés, elégedett vendégek

 

Egy olyan iparágban, ahol a hálózati rendszergazdák általában több helyiség és helyszín hálózatának felügyeletét is ellátják, a Zyxel Nebula megoldása erőteljes, könnyed és skálázható megoldást nyújt az összetett hálózatok kezelésére, egyetlen felületen keresztül. A Nebula központi kezelése lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy gyorsabban reagáljanak a hálózati problémákra és ügyfélkérésekre, ezáltal javítva az ügyfélélményt.

 

 

Az átfogó felhőalapú termékportfólió 100 különböző modellt tartalmaz, beleértve a WiFi 6/6E hozzáférési pontokat, multigigabites L3/L2/asztali switcheket, biztonsági tűzfalakat és 5G mobil routereket, amelyek mindegyike percek alatt telepíthető és központilag kezelhető egyetlen platformról.

 

A Zyxel hálózati megoldásainak hatása remekül tetten érhető impozáns ügyfélkörén keresztül, amely magában foglal ötcsillagos szállodákat, üdülőhelyeket, üzleti szállodaláncokat, butikszállodákat, panziókat, nemzetközi gyorséttermeket, kávézókat, vendéglátást és még sok mást. Kiváló példa erre az olaszországi Palace Grand Hotel Varese, a svájci Agora Swiss Night by Fassbind, a bolgár Kings' Valley Medical & Spa Hotel, a budapesti Hotel Clarc vagy a Mystery Hotel Budapest.

 

"Leginkább a Nebula felhőalapú hálózati megoldása nyűgözött le minket, különösen azért, mert lehetővé teszi a hozzáférési pontok, switchek és tűzfalak ellenőrzését és kezelését, valamint szükség esetén a valós idejű beavatkozást" – mondta Salvatore Piraneo, a PSoft sas tulajdonosa, aki a hálózati rendszerek integrálását végezte a Palace Grand Hotel Varese-ben, Olaszországban.

 

"A Zyxel Nebula megoldása nagyszerű eszköz a HoReCa iparágban tevékenykedő vállalkozások számára, hogy megbirkózzanak a korlátozott IT szakértelmük, és a vendégek egyre növekvő elvárásai által támasztott kihívásoknak" – mondta Crowley Wu, a Zyxel Networks értékesítési és marketing alelnöke. "Azzal, hogy leegyszerűsítjük a hálózatkezelést, abban segítjük a vállalkozásokat, hogy kihasználhassák a turizmus fellendülését, és lehetővé tesszük számukra, hogy kiemelkedő szolgáltatásokat nyújthassanak vendégeik számára."

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Felforgatja a munkaerőpiacot a mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia (MI) által érintett ágazatokban ugrásszerűen nőtt a termelékenység, az MI-t használó állások egyre nagyobb számban jelennek meg és akár 25%-os bérprémiumot kínálnak – derül ki a PwC Global AI Jobs Barometer felméréséből, mely 15 ország több mint félmilliárd álláshirdetését elemezte.

2024. május 28. 14:40

Már Magyarországon is elérhető az eMAG Genius hűségprogram

Az eMAG elindította Magyarországon a Genius nevű előfizetéses hűségprogramját, amelyen keresztül többek között ingyenes szállítást és heti dedikált kedvezménykampányokat kínál. Az eMAG Genius előfizetői több mint hatmillió – Genius jelvénnyel ellátott – termékre vonatkozóan vehetik igénybe az előfizetést, amelyek az eMAG, és a Marketplace platformon működő partnerkereskedők kínálatában érhetők el.

2024. május 27. 19:05

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52