Új és fejlett funkciók a McAfee Antivirus for NAS frissítésben

forrás: Prím Online, 2023. július 18. 19:11

A QNAP Systems, Inc. kiadta a McAfee Antivirus 3.2-es verzióját a QNAP NAS rendszerekhez. Ez az új verzió számos erőteljes funkciót vezet be, amelyek célja a QNAP NAS általános biztonságának és hatékonyságának növelése.

 

• Vírusdefiníciók frissítése: Az automatikus frissítés-ellenőrzés gyakoriságának megválasztásával a felhasználók mostantól biztosíthatják NAS-uk védelmét az újonnan megjelenő fenyegetésekkel szemben.

• Intelligens vizsgálat: Az intelligens keresési funkció felismeri és kihagyja a korábban átvizsgált fájlokat, optimalizálva az átvizsgálás folyamatát a fokozott hatékonyság és a rendszerterhelésének csökkentése érdekében.

• Többszálas keresés: A NAS a robusztus CPU-k számítási teljesítményét kihasználva a keresési feladatokat több szálra osztja, lehetővé téve a párhuzamos feldolgozást és drámaian javítva az átvizsgálás sebességet. (Megjegyzés: Ezt a funkciót csak a négynél több szállal rendelkező processzorok támogatják.)

• Fertőzött fájlok kezelése: Amikor a McAfee Antivirus fertőzött fájlokat észlel, a felhasználók konkrét intézkedések széles választékával léphetnek fel a fenyegetés csökkentése érdekében. Ezek a műveletek a következőket tartalmazzák: helyreállítás, helyreállítás és kizárás, karantént, javítás és törlés.

 

„A McAfee Antivirus 3.2-es verziójának kiadása alátámasztja elkötelezettségünket, hogy élvonalbeli biztonsági megoldásokat biztosítsunk a NAS-felhasználóknak” – mondta Sean Peng, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „Folyamatosan arra törekszünk, hogy javítsuk ügyfeleink adatainak védelmét és teljesítményét, és a McAfee Antivirus for NAS új funkciói jelentős előrelépést jelentenek e cél elérésében.”

 

Elérhetőség

 

A McAfee Antivirus for NAS 3.2-es verziója elérhető minden QTS 5.0.0/QuTS hero h5.0.0 (vagy újabb) rendszerű QNAP NAS-hoz. Minden QNAP NAS-eszközhöz 30 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50