Érkezik a Thermo Check (Hőmérő) és a WhatsApp alkalmazás a Galaxy Watch sorozathoz

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 8. 11:28

A Galaxy Watch szériához készült új alkalmazásoknak köszönhetően a Samsung okosórái még válaszkészebb, könnyebben testre szabható és sokoldalú élményt nyújtanak a Galaxy-felhasználók számára. A Thermo Check (Hőmérő)*  és a WhatsApp segítségével a felhasználók az életük még több területét szervezhetik közvetlenül a csuklójukról**.

 

Thermo Check (Hőmérő): A felhasználók teljeskörűen kihasználhatják a Galaxy Watch fejlett infravörös technológiáját hőmérsékletméréshez a Samsung Privileged Health szoftverfejlesztő készlet (SDK) új Bőrhőmérséklet API-jának köszönhetően. Az ősz során érkező Thermo Check (Hőmérő) alkalmazással a felhasználók könnyedén mérhetik környezetük hőmérsékletét bármilyen fizikai érintkezés nélkül, legyen szó akár az ebédjükről vagy a víz hőfokáról úszás előtt. Az alkalmazás először a július 26-án bemutatott Galaxy Watch6 okosórákon lesz elérhető, később pedig a Galaxy Watch5 sorozatra is kiterjesztik***.

WhatsApp: Az egységes Wear OS ökoszisztéma új bővítésének köszönhetően a WhatsApp első okosórára optimalizált alkalmazását már a Galaxy Watch5 és Galaxy Watch4 felhasználók is letölthetik. Az applikációval úgy folytathatunk beszélgetéseket, küldhetünk hangüzeneteket vagy fogadhatunk hívásokat, hogy ehhez még a telefonunkat sem kell elővennünk****.

 

Az új alkalmazások bevezetésével a Galaxy Watch eszközök sokoldalú funkcióikkal bővülnek, rugalmasabb és egyszerűbb kezelhetőséget biztosítanak, ezáltal hatékonyabbá teszik a feladatok elvégzését. A július 26-i Galaxy Unpacked termékbemutatón a Samsung ismét megerősítette törekvését, hogy újdonságaival továbbra is széles körű alkalmazás-ökoszisztémát tegyen elérhetővé, és a Galaxy Watch széria továbbfejlesztett felhasználói élményével a legjobb énünk elérésére ösztönözzön nappal és éjjel is.

 

_____________________

*A Thermo Check (Hőmérő) alkalmazás angol nyelvű.

**Az elérhetőség modelltől, piactól és párosított okostelefontól függően változhat.

***Töltse le az alkalmazást a Google Play áruházból és párosítsa a kompatibilis Galaxy Watch készülékkel.

****Töltse le az alkalmazást a Google Play áruházból és párosítsa a Galaxy Watch4 vagy későbbi készülékkel. Az alkalmazás fokozatosan jelenik meg. Az elérhetőség eszközönként változhat.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kutatás: a közösségi média böngészése több órát vesz el az alvásból

Naponta három és fél órát töltenek közösségi média-oldalakon lefekvés előtt egy felmérés szerint az amerikai válaszadók, gyakran az alvás rovására. A rossz alvásban sok tényező játszhat szerepet, azonban a probléma széles körű: a Huawei és az Ipsos tavalyi kutatása szerint a megkérdezettek 35 százaléka szenved alvási nehézséggel, és ugyanennyien szeretnének változtatni rajta. Idén március 15-én tartják az Alvás világnapját, hogy felhívják a figyelmet az alvás fontosságára, az alvászavarok okozta problémákra és a megoldásukra. Ez utóbbihoz a viselhető okoseszközök alvásfigyelő funkciója nagy segítséget nyújthat, amelyek a részletes elemzés mellett javaslatokat is adhatnak a minőségi alváshoz.

2024. március 11. 17:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50