Szervezetfejlesztési trendek – 2024. Teljes csere!

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 18. 14:39

A mesterséges intelligencia (MI), az automatizáció és a digitalizáció nem tűri a hagyományos szervezeti modelleket. Ezt tudnunk kell, amikor a fejlődés mellett döntünk. Mert perceken belül mindenhová be fog gyűrűzni a gépi intelligencia. Ez a témája az idei Szervezetfejlesztési trendek konferenciának. Az erős figyelmeztetés és segítség a kkv-döntéshozóknak szól. Még időben változtatniuk kell a vállalati szervezeten. Mégpedig teljesen le kell cserélni a régit.

Olyan vállalati szervezetet kell építeni, vallják a konferencia előadói, amely teljes digitális alapokon áll és MI-kompatibilis. Az új adatvezérelt szervezet legyen befogadó az MI egyre fejlettebb verzióira, azok könnyen, gyorsan beépüljenek és előnyeik azonnal kiaknázhatóak legyenek. Ha nem használjuk ki az MI előnyeit, elveszthetjük piaci versenyképességünket.

 

Az AI korában már nem lehet a hagyományos szervezeti modellben gondolkodni. Új stratégia és szervezeti kultúra kell. Ember és gép harmonikus együttműködésének meg kell valósulnia. A technológia feladata a produktivitás, a munkatársaké pedig a hozzáadott érték új szintre emelése.

 

Az új szervezet emellett rugalmas, alkalmazkodó- és változásképes, agilis és stressztűrő kell legyen. Mert a bizonytalan világ még itt marad egy darabig.

 

 

A humántranszformáció lesz talán a legnehezebb. A digitális írástudás már nem elég. Ki kell terjeszteni a munkatársak szakértelmét az MI-alkalmazások pontos utasítására és ellenőrzésére. 

 

Lépjük meg, különben elfut mellettünk a világ! – figyelmeztetnek a szakemberek.

 

A PP Konferenciaközpont – BKIK  rendezők  az idei  szeptember 14.-i Szervezetfejlesztési trendek című konferenciára várják azokat a kkv-döntéshozókat, vállalatvezetőket, akik már rájöttek, hogy mesterséges intelligencia, digitalizálás, adatvezéreltség használata nélkül jelentős versenyhátrányba kerül a cégük. S azt is megtapasztalták már, hogy bármelyik szervezeti részbe emelik be az MI-t, azonnal akadozni kezd a cég működése. 

 

Sok hasznos, új tudást adnak át felkészült szakember előadók a szervezeti transzformáció meglépéséhez.

 

Részvétel: személyesen Budapesten szeptember 14-én vagy másnaptól videófelvételről 9,5 napon keresztül.

Earlybird díj utolsó napja: augusztus 31.  

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/szervezetfejlesztes-2024/

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Globális jelentőségű mérföldkőhöz ért a mesterséges intelligencia szabályozása

Hosszas jogalkotási folyamat lezárásaként a mai napon az Európa Tanács elfogadta a mesterséges intelligenciáról szóló rendelettervezetet, az EU Hivatalos Lapjában való közzétételtől pedig megkezdődik a visszaszámlálás a rendelet alkalmazásáig. A Deloitte szakértői összegyűjtötték, mit is tartalmaz pontosan a rendelet.

2024. május 22. 13:02

Hazánkban is megkerülhetetlen lesz a mesterséges intelligencia

Magyarországon is versenyhátrányba kerülnek azok a munkavállalók, akik nem képesek alkalmazni a mesterséges intelligenciát (MI), és azon médiavállalatok, amelyek nem integrálják az új technológiákat a munkafolyamataikba – olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányában, hozzátéve: a magyarok inkább pozitívan gondolnak az MI-megoldásokra.

2024. május 21. 19:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17