Az LG egy sokoldalú, útközben használható kijelzőmegoldást mutatott be

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 2. 11:41

Az LG Electronics (LG) egy új lifestyle kijelzője globális bevezetését jelentette be a 2023-as IFA kiállításon. A StanbyME Go (27LX5 modell) névre keresztelt, stílusos hordtáskába integrált eszköz 27 hüvelykes érintőképernyőt és 20 wattos négycsatornás hangszórórendszert kapott. A korábban bemutatott egyedi StanbyME készülék különlegességeire építve fejlesztett 27LX5 emlékezetes és szórakoztató pillanatokat szerezhet az úton levőknek.

A StanbyME Go filmnézéshez, játékhoz vagy más tevékenységhez is kitűnően alkalmas, beltéren és kültéren egyaránt használható, a készülék hordtáskájába épített akkumulátornak köszönhetően pedig akár 3 óra üzemidőt biztosít. A magas képernyővédelemben részesült új lifestyle kijelző és a robusztus hangszórók mellett a táskában egyúttal a távirányítónak és a tápkábelnek is jutott hely.

 

 

A StanbyME Go a hordozhatóság mellett különböző felhasználási lehetőségeket nyújt. A kijelző a jobb betekintési szög érdekében dönthető, függőlegesen 90 fokban elforgatható, magassága akár 18 centiméterrel növelhető, de asztali üzzemódban is használható. Asztali üzemmódban – amikor a StanbyME Go képernyője a tok alsó felében, fekvő pozícióban terül el – digitális társasjátékok, például sakk játszható az eszközön, de ebben a helyzetben akár a nosztalgikus zenehallgatás élményét megidéző virtuális lemezjátszóként is funkcionálhat. A StanbyME Go be- és kikapcsolása is rendkívül egyszerű, ehhez elég kinyitni, majd a használatot követően lecsukni a bőrönd fedelét.

 

 

A StanbyME Go kialakításának köszönhetően ellenállóbb az alacsony légnyomásnak, a magas és alacsony hőmérsékletnek, a pornak és a sós permetnek, de bizonyos mértékig a rezgéseket, ütéseket és a véletlen leejtéseket is állja. 

A tartalomfogyasztás élményének maximalizálása érdekében a StanbyME Go beépített hangszórói automatikusan a felhasználói módnak megfelelően optimalizálják a hangkimenetet. Ezt tovább fokozza, hogy az eszköz támogatja a Dolby fejlett video- és hangtechnológiáit, a Dolby Vision-t és a Dolby Atmos-t.

 

 

Az LG saját webOS okostévé platformjával felszerelt StanbyME Go könnyű csatlakozást teszt lehetővé iOS vagy Android készülékekhez. A hangfelismerés funkció emellett az alkalmazások indítására, hangerőbeállításra, vagy tartalomkeresésre ad lehetőséget bizonyos nyelveken, például angolul leadott hangutasítás alapján. Ez különösen hasznos lehet abban az esetben, ha éppen főzünk, takarítunk, vagy egyéb tevékenységet végzünk használat közben.

 

 

Az LG StanbyME Go globális bevezetése az Egyesült Államokban indul, majd a tervek szerint az európai kulcspiacokra – Olaszországba, Franciaországba, az Egyesült Királyságba, Spanyolországba és Németországba – is hamarosan megérkezik.

 

 

Az LG a 2023-a IFA kiállítás keretében, a Messe Berlin 18-as csarnokában található LG standon mutatja be legújabb lifestyle kijelzőit, köztük a StanbyME Go-t és az LG OLED Objet Collection Posé-t is. A termékek elérhetősége régiónként és országonként eltérő lehet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59