IFA 2023: csúcsminőségű termékeket és technológiát villantott a Hisense

forrás: Prím Online, 2023. szeptember 4. 14:10

8K-s lézertévét, több innovatív ULED Mini-LED készüléket és számos intelligens háztartási gépet is kiállított a Hisense az IFA-n. A berlini technológiai kiállításon a vállalatcsoport „Go Tech, and Beyond” elnevezésű standjánál a Hisense Csoport technológiai megoldásait, így többek között a Hi-Light optikai rendszert, a VIDAA OS operációs rendszert és a ConnectLife alkalmazást is megtekinthették a látogatók.

Forradalmi technológiai megoldásokkal és innovatív, csúcsminőségű készülékekkel várta idén a látogatókat a Hisense Csoport a berlini IFA technológiai kiállításon. 

 

„A Hisense 2022-ben a világ második legnagyobb tévégyártója volt, figyelemreméltó nemzetközi terjeszkedésének köszönhetően pedig már több mint 160 országban van jelen. Vállalatunk a csúcsminőségű képernyőire, az egyedi operációs rendszerére és platformjaira alapozva erős rendszert hozott létre, amelyet továbbra is fejleszt majd. Emellett a jövőben is a jelenet-vezérelt megközelítést alkalmazzuk az innovációink terén és a magas színvonalú növekedésre összpontosítunk minden készülékünk esetében” – mondta el Fisher Yu, a vállalatcsoport vezetője egy vitaindító előadás keretében.  

 

 

Innovatív készülékekkel rendezi be az otthont

 

A Hisense a „Go Tech, and Beyond” témájú standjánál mutatta be a legújabb termékeit és porfóliójának fejlesztéseit. A vállalat úgy érzékeltette a készülékei közötti interaktivitást, hogy a legmodernebb technológiára, a művészi tervezésre és elrendezésre összepontosítva vázolt fel különböző élethelyzeteket az egyes termékekkel (például moziélmény, játékélmény, otthoni főzés). 

 

 

A kiállításon többek között a Hisense forradalmi tévé-technológiáját, a tökéletes moziélményt nyújtó, 100 és 120 colos méretben is elérhető 8K-s lézertévét, valamint a vállalat idén januárban bemutatott zászlóshajó-készülékét, az eddigi legfényesebb képernyővel rendelkező UX ULED Mini-LED modelljét is megtekinthették a látogatók. A szórakoztatóelektronikai termékei közül kiállították továbbá a legújabb ULED Mini-LED sorozat készülékeit, az U8, U7 és U6-modelleket, emellett az érdeklődők gaming monitorokat is kipróbálhattak a játékélmény zónában.  

 

A csúcskategóriás tévék és audio termékek mellett a Hisense már évek óta aktívan végzi a háztartási gépek fejlesztését is. A kiállításon külön szekcióban mutatta be például a PureFlat sorozatban elérhető nagyképernyős, kétajtós okoshűtőjét, beépíthető főzőlapot, sütőt mosógépet, mosogatógépet, borhűtőt, valamint kis háztartási gépet, például kávéfőzőt is kiállított. 

 

 

Feszegeti a határokat a technológiával 

 

Legújabb termékei mellett a Hisense néhány innovatív technológiai megoldása is látható volt a kiállításon, így például a páratlan szórakozást biztosító VIDAA operációs rendszerrel és a ConnectLife alkalmazással is megismerkedhettek a látogatók. 

 

 

A Hisense új, ULED X Platformja a képminőség határait feszegeti az olyan izgalmas újításoknak köszönhetően, mint a Hi-Light optikai rendszer, a Hi-View Engine X chip és a legmodernebb Obsidian képernyő komponensek. A Hisense saját operációs rendszere, a VIDAA OS prémium tartalmakkal, csúcsminőségű szolgáltatásokkal és költséghatékony hardverrel teszi magasabbra a lécet a streamingben. A ConnectLife a felhasználok egészséggel, kényelemmel és energiatakarékosággal kapcsolatos igényeire összpontosít és széles szolgáltatáspalettát kínál a felhasználóknak, beleértve például az okoskonyhát vagy az intelligens levegőtisztítást.

 

Mindemellett, a kiállításon a Hisense azt is bemutatta, hogy szabadalmaztatott technológia felhasználásával kifejlesztette a következő generációs digitális lézermotort (LPU), amely pontosan tudja szabályozni a fényt a nanoskálán, ezzel is biztosítva a széles színskálát és pontos szín megjelenítést.

Kulcsszavak: IFA 2023 Hisense

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59