Az Eaton push-in technológiája működteti az SMF különleges palackfúvó gépeit

forrás: Prím Online, 2023. október 5. 17:33

A lengyel SMF családi vállalkozás az Eaton intelligens energiagazdálkodási vállalat által gyártott komponenseket használja a PET-palackfúvók legújabb sorozatához. A csomagolási megoldásokat kínáló vállalat teljesen automatizált OPTIMA gépét az Eaton push-in technológiával rögzített DILM kontaktorai, PKZ motorvédő megszakítói és NZM digitális megszakítói vezérlik. A push-in technológia jelentős időmegtakarítást és nagyobb biztonságot jelent a csavaros kapcsokhoz képest.

A lengyelországi SMF vállalat több mint 25 éve tervez és szállít egyedi gépeket és szoftvereket a csomagolóipar számára. A PET (polietilén-tereftalát) műanyagot használó palackfúvók széles választékán kívül a világ több mint 80 országában forgalmaz rotációs címkézőket, töltőgépeket, csomagológépeket és raklapozókat. Az Eaton ipari termékeire hosszú évek óta építő SMF a legújabb OPTIMA palackfúvókhoz az RMQ-Titan sorozat működtető- és jelzőkészülékei mellett a push-in csatlakozóval ellátott vezérlő- és védelmi készülékeit is alkalmazta. Az ilyen típusú gépek bonyolult vezérlési kört igényelnek, több tucatnyi alkatrészből álló rackekkel, amelyeket mind össze kell kötni egymással. Mivel ez több száz csatlakozást jelent, az egyes csatlakozások létrehozásához szükséges idő kulcsfontosságú tényező. A megoldásnak köszönhetően a kábelek fél kézzel, szerszám nélkül illeszthetők be a push-in csatlakozókba. A hagyományos rugós kapcsokhoz képest a csatlakoztatási idő akár 50 százalékkal is lecsökkenhet. A csatlakozó belsejében lévő rugó által kifejtett állandó nyomóerő pedig ellenállóvá teszi a csatlakozót a rezgésekkel szemben, valamint a kábel teljes élettartama alatt megakadályozza, hogy a csatlakozás meglazuljon. Ez nemcsak a karbantartást csökkenti, hanem nagyobb biztonságot is nyújt, amit az IP20-as védettség szintén bizonyít.

 

 

„Ilyen sok kábel esetén a szerelési idő döntő fontosságú. Ezért használunk a legkorszerűbb, push-in szorítócsatlakozókkal ellátott készülékeket. Az Eaton szorítórugós sorkapocs-technológiája könnyen telepíthető, és segítségével elkerülhetők a csavaros kapcsok esetében gyakran előforduló meghúzási hibák. A csatlakozások teljesen biztonságosak, még a nagyfeszültségű kemencelámpák esetében is" – mondta Michał Gałka, az SMF összeszerelési szakértője.

 

 

A hatékonyságnövelés és a vele járó költségmegtakarítás mellett az Eaton széles termékválasztéka és nemzetközi tanúsítványai a fő okok, amiért az SMF a vállalatot választotta. Ahogyan Krystian Czerkas, az Eaton termékmenedzsere elmondta: „Az SMF a legnépszerűbb termékcsaládjainkat használja, amelyek nemzetközi engedélyekkel rendelkeznek és világszerte elérhetők. Ezek az NZM megszakítók, a PKZ motorvédő megszakítók, a DILM mágneskapcsolók és az RMQ vezérlőkészülékek. Ennek segítségével az SMF egyetlen szabványra támaszkodhat, így biztosítva azt, hogy a pótalkatrészek az ügyfél és a gép tartózkodási helyétől függetlenül rendelkezésre álljanak.”

 

Kulcsszavak: technológia Eaton

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG két kutatási beszámolóját mutatták be egy AI technológiai konferencián

Május 7-11. között, a Bécsben megrendezett International Conference on Learning Representations (ICLR) 2024 konferencián mutathatta be kutatási eredményeit az LG Electronics (LG). A rengeteg beérkezett pályamű közül az LG kutatási dokumentumait a legjobb egy százalék közé választották, így bekerültek a konferencia programjába. Mindez jól szemlélteti az LG kutatási erőfeszítéseinek jelentőségét, és megerősíti a cég pozícióját a kulcsfontosságú AI technológiák fejlesztésének éllovasaként az olyan területeken, mint például a robotika, a metaversum és az intelligens otthonok.

2024. május 28. 16:11

Felforgatja a munkaerőpiacot a mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia (MI) által érintett ágazatokban ugrásszerűen nőtt a termelékenység, az MI-t használó állások egyre nagyobb számban jelennek meg és akár 25%-os bérprémiumot kínálnak – derül ki a PwC Global AI Jobs Barometer felméréséből, mely 15 ország több mint félmilliárd álláshirdetését elemezte.

2024. május 28. 14:40

Már Magyarországon is elérhető az eMAG Genius hűségprogram

Az eMAG elindította Magyarországon a Genius nevű előfizetéses hűségprogramját, amelyen keresztül többek között ingyenes szállítást és heti dedikált kedvezménykampányokat kínál. Az eMAG Genius előfizetői több mint hatmillió – Genius jelvénnyel ellátott – termékre vonatkozóan vehetik igénybe az előfizetést, amelyek az eMAG, és a Marketplace platformon működő partnerkereskedők kínálatában érhetők el.

2024. május 27. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52