A QNAP bemutatja új, kétportos, 10 GbE-s hálózati kártyáit

forrás: Prím Online, 2023. október 26. 10:37

A QNAP Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta az új QXG-10G2SF-X710 10 GbE hálózati bővítőkártyát. A fejlett Intel Ethernet Controller X710-BM2-vel felszerelt PCIe Gen 3 kártya (kompatibilis a PCIe Gen 2-vel) beépíthető egy QNAP NAS-ba vagy Windows/Linux PC-be, ezáltal azonnal két nagy sebességű 10 GbE porttal bővítve a csatlakozási lehetőségeket.

Az alacsony zajszintű, ventilátor nélküli kialakítású QXG-10G2SF-X710 két 10 GbE SFP+ (10 G/1 G) hálózati porttal rendelkezik. A felhasználók a többcsatornás SMB vagy porttrönkölés segítségével kombinálhatják a sávszélességet, akár 20 Gbps-os adatátviteli sebességet biztosítva, ezzel felgyorsítva a nagy méretű fájlok megosztását és az intenzív adatátvitelt. A QXG-10G2SF-X710 támogatja az SR-IOV-t is, amely javítja a hálózati erőforrások elosztását a VMware virtualizációs alkalmazások számára, csökkentve a hálózati sávszélesség-használatot és jelentősen csökkentve a virtuális gép szerverek (hypervisorok) CPU-használatát.

 

A QNAP 10 GbE megoldások átfogó választékát kínálja, a QXG-10G2SF-X710 hálózati bővítőkártya pedig kompatibilis több különböző QNAP 10 GbE NAS-sal és switchcsel. Ez a költséghatékony megoldás zökkenőmentes, biztonságos és skálázható, nagy sebességű hálózati környezetet biztosít, amely megfelel az egyidejű adatelérést igénylő csapatok, a gyors fájlátvitelt igénylő fotósok/videósok és az alacsony késleltetést igénylő virtualizációs alkalmazások igényeinek.

 

A QXG-10G2SF-X710 számítógépbe történő telepítésekor a felhasználóknak le kell tölteniük a Windows-/Linux-illesztőprogramokat az Intel hivatalos weboldaláról.

Kulcsszavak: hálózati kártya QNAP

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50