Rangos nemzetközi oktatásfejlesztési díj döntőse lett a Corvinus életút- és karriertervező platformja

forrás: Prím Online, 2023. november 15. 17:45

A hallgatók karrier- és életútjának támogatására fejlesztett MyCorvinus Navigator az újonnan megjelenő készségek és kompetenciák korai akadémiai fejlesztése kategóriában versenyez a Quacquarelli Symonds (QS) brit felsőoktatási elemző vállalat díjáért.

1200 pályázat közül került be a döntősök közé a Budapesti Corvinus Egyetem fejlesztése a világ legkiemelkedőbb oktatási innovációit díjazó QS Reimagine Education konferenciára. Az adatvezérelt életút- és karriertervező szolgáltatást, a MyCorvinus Navigatort „Az újonnan megjelenő készségek és kompetenciák korai akadémiai fejlesztése” kategóriába válogatták be. A december közepén zajló rendezvényen a fejlesztést videóban és élő prezentációban is be fogja mutatni a Corvinus a győzelemért. Az eseményt a Quacquarelli Symonds (QS) brit felsőoktatási elemző vállalat szervezi, amelynek célja, hogy kiemelje és elismerje az oktatási rendszer azon innovációit és fejlesztéseit, melyek értéket teremthetnek a jövő hallgatóinak. 

 

 

„A Corvinus hallgatói a Navigator segítségével már az egyetemi éveik legelején tudatos, megalapozott döntéseket hozhatnak a jövőjük tervezésében” – mondja a Corvinus egyedi adatalapú életút- és karriertervező rendszeréről Dr. Ásványi Katalin, a Navigator üzleti felelőse és mentora.  „A Navigator messzebbre mutat egy egyszerű tanácsadó rendszernél, mivel önismeretre és tudatosságra invitálja a jövő generációit azáltal, hogy megfelelő támogatással saját kezükbe adja életútjuk és karrierjük alakításának lehetőségét. Ezt az innovációt ismerte fel a QS zsűrije is” – tette hozzá.

 

 

Ebben az évben különösen erős volt a mezőny. A 17 kategóriában beérkezett 1200 pályázatból a szervezők első körben 800 projektre szűkítették a listát, melyek közül a legjobb 30%-ot tömörítő döntőbe került a Corvinus projektje A QS Reimagine Education Awards & Conference-t már a tizedik alkalommal rendezik meg, idén december 11-13. között Abu Dhabiban, a Khalifa Egyetemen tartják. A regionális és kategóriagyőztesek mellett az eseményen a Global Education Award, valamint Global EdTech Award díjakat is átadják, melyeket a legkiemelkedőbb projektek tulajdonosainak ítélnek oda. 

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50