A HONOR telefonokat adományozott egy nonprofit szervezetnek

forrás: Prím Online, 2023. december 16. 11:55

A HONOR nemcsak technológiájával, hanem cselekedeteivel is az embercentrikusságra törekszik, idén pedig a hétköznapi hősöket ünnepli. Erről szól a karácsonyi kisfilmje is, most pedig közel 50 telefont adományozott a Habitat for Humanity Magyarország nonprofit szervezetnek.

A Habitat hazai működésének megkezdése óta több mint 150 házat épített, 800 lakást újított fel, 700 rászoruló családnak adott műszaki tanácsadást lakhatása jobbá tételéhez, háztartás-gazdálkodási és képzési programjaikban pedig mintegy 1100 ember vett részt. A szervezet dolgozói több mint 2000 családnak segítettek már, a munkában önkéntes civilek és ismert emberek egyaránt részt vesznek. Aktívan foglalkoznak emellett kutatással, szakpolitika-elemzéssel, szakpolitikai javaslatok készítésével és szakpolitikai érdekképviselettel annak érdekében, hogy a lakhatási szegénységgel küzdők helyzetére kiterjedő szakpolitikai válaszok születhessenek.

 

 

Nem véletlen tehát, hogy a HONOR felismerte a hétköznapi hősök munkáját, akik számára kifejezetten jól jönnek majd a HONOR Magic4 Lite, HONOR Magic 4 Pro, HONOR Magic5 Lite, HONOR X8, HONOR X8a, HONOR X7, HONOR X7a, HONOR 50, HONOR 50 Lite és HONOR 70 Lite készülékek. A felújításokkal foglalkozó Habitat a szervezet működéséhez fogja felhasználni a telefonokat munkája könnyítése érdekében.

 

A karácsony az ajándékozásról, az önzetlenségről és a gondoskodásról kell, hogy szóljon, a Habitat azonban ezt nem csak ilyenkor, hanem egész évben teszi Magyarországon és a világon. A HONOR ezúton is szeretné segíteni és megköszönni rendíthetetlen munkájukat, és felhívni mások figyelmét is a hétköznapi hősökre. 

Kulcsszavak: okostelefon HONOR

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59