Sales trendek – 2024. A szív dönt, nem az ész!

forrás: Prím Online, 2023. december 22. 19:55

Többet szeretnénk eladni? Akkor nagyot kell változtatni az értékesítési stratégián és módszereken. Már nem elég eladni a portékát. Az ügyféllel utána is törődni kell. Problémái megoldásához mindig rendelkezésre kell állni. Különben elveszítjük. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Sales trendek – 2024. A szív dönt, nem az ész!” című konferenciájának előadóitól mindent megtudhatunk a sales paradigmaváltásáról.

A B2B terén vannak a legnagyobb szokásváltások. Ott a bizalom és a személyesség, a vezető énbrandje erősen felértékelődött. A személyes kapcsolatok, barátságok, jó helyről származó ajánlások mindent visznek. 

 

A B2C-ben az online megtartotta a Covid alatt szerzett uralkodását. De a vásárló megszólításában és megtartásában új korszak kezdődött. A mesterséges intelligencia használata is nagyon ajánlott, mert óriási versenyelőnyt ad, ha gyorsan beépítjük az értékesítési módszereinkbe.

 

2024-ben sem lesz még hirtelen visszapattanás a fogyasztásban. Az értékesítő munkatársaknak új képességek fejlesztésére lesz szükségük a sikeres eladáshoz. Jóval beleérzőbb, problémamegoldásra koncentráló, személyes, törődő ügyfélkezelésre lesz szükség. Erre fel kell készíteni őket.

 

 

Recesszióban az áremelés nem nyerő megoldás! A személyes árkedvezmények, a hűséges vásárlók értékelése és még sok egyéb, személyre szabott, ámde automatizált megoldásé a jövő.

 

A sales paradigmaváltásáról hallhatunk rendkívül gyakorlatias előadásokat a 12. Értékesítési trendek konferencia előadóitól. Várjuk a cégek első számú vezetőit, az értékesítést irányítókat és csapattagjaikat, a cégek ügyfélszolgálatosait, marketingeseit és adatbázis-szakértőit, ha meg akarják tudni, miben változtassanak gyorsan az eladás növelése érdekében.

 

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Sales trendek – 2024. A szív dönt, nem az ész!” című hibrid konferenciáján január 18-án várjuk azokat a vállalatokat, akik meg akarják tudni, miben változtassanak az eladás növelése érdekében.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: január 4.

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/sales-trendek-2024-2/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már Magyarországon is elérhető az eMAG Genius hűségprogram

Az eMAG elindította Magyarországon a Genius nevű előfizetéses hűségprogramját, amelyen keresztül többek között ingyenes szállítást és heti dedikált kedvezménykampányokat kínál. Az eMAG Genius előfizetői több mint hatmillió – Genius jelvénnyel ellátott – termékre vonatkozóan vehetik igénybe az előfizetést, amelyek az eMAG, és a Marketplace platformon működő partnerkereskedők kínálatában érhetők el.

2024. május 27. 19:05

Magyarországon lép az európai piacra a díjnyertes amerikai felhőszolgáltató

Magyarországon és Romániában terjeszkedik az Intuitive.Cloud, amely a térség diverz és tapasztalt tehetségbázisát veszi célba, hogy továbbra is csúcsminőségű szolgáltatásokat nyújthasson ügyfeleinek. A felhőszolgáltató a következő egy évben több, mint 10 pozíciót tervez nyitni és 200 IT-szakembert venne fel a toborzással foglalkozó Hays segítségével, ezzel pedig életjeleket mutathat az utóbbi időszakban visszaeső IT-piac. 

2024. május 27. 15:56

Eredményes évet zárt a CETIN Hungary

A CETIN Hungary Zrt. sikerrel zárta harmadik teljes üzleti évét. A független, integrált távközlési infrastruktúraszolgáltató beruházásait, árbevételét és nyereségét is jelentősen növelte. A vállalat idén közel 23 milliárd forintot tervez hálózatfejlesztési beruházásokra fordítani.

2024. május 27. 14:28

Sebészeti robot segíti a Széchenyi-egyetem kutatásait és a győri kórház gyógyító munkáját

Az egészségügyi kutatás-fejlesztéseket és közvetlenül a betegeket szolgálja a győri Széchenyi István Egyetem által a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházzal stratégiai együttműködésben vásárolt, hivatalosan május 25-én bemutatott sebészeti robot. A modern eszközzel már csaknem száz műtétet végeztek a kórház orvosai, s az eddigi tapasztalatok szerint csökkent a páciensek beavatkozások utáni fájdalma, felépülésük pedig gyorsabbá vált.

2024. május 27. 12:59

Az ABB bemutatja „Kőbe zárt zene” sorozatának legújabb részét

Az észak-európai faházakról elsőre egy fjord partján álló színes halászkunyhó vagy egy tóra néző erdei faház juthat az ember eszébe. A svédországi Skellefteå-ban épült Sara Kulturális Központ egy hipermodern technológiával felszerelt, 20 emeletes felhőkarcoló, amely új fenntarthatósági szinteket megcélzó, innovatív megoldásokra épít, ugyanakkor alapjaiban egy faszerkezetes toronyház.

2024. május 27. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52