Tedd láthatóvá a tudásvagyont! Sokszorosát érné a céged!

forrás: Prím Online, 2024. január 4. 13:24

A tudásvagyon ma már elsöprő többséggel, mintegy 87 %-kal határozza meg a cégek vagyoni értékét. A materiális javak elenyésző kisebbségbe kerültek. A tudás világszerte a legnagyobb kinccsé vált az üzleti életben. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Tedd láthatóvá a tudásvagyont! Sokszorosát érné a céged!” című konferenciájának előadói elmondják, milyen hozzáadott értéket ad a cég megítélésében, üzleti értékében a szellemi vagyon.

A cégetekben milyen az arány? Tudjátok, milyen cégspecifikus szellemi alkotásokat hoztatok létre az évek során? Felmértétek mekkora az értéke? Ha nem, akkor valószínűleg kidobtátok a legnagyobb kincseteket.

 

Nincs olyan sikeresen működő cég, amelyben ne lenne belülről létrehozott saját szellemi tudás, ami a sikert okozza. Mert biztosan ott van, csak láthatatlanul. Sürgősen tegyétek láthatóvá! Garantáltan felível a cég karrierje!

 

A napvilágra hozott, felértékelt és bevédett szellemi tulajdon sokszorosára növeli a cég piaci értékét. Üzlet ez a javából. És védelem a lopások, elbitorlások és piacvesztés ellen. 

 

 

Az innováció levédése, a szabadalom intézményének használata ma már természetes. Az iparjogvédelmet, szerzői jogot is ismerik a cégek. De például a céges honlappal, a Facebook profillal, az ügyfélkörrel, a saját szervezeti folyamatokkal, a branddel, a logóval, márkával, arculattal, adatbázisokkal, szoftverekkel, alkalmazásokkal, eladástechnikával, marketingszisztémával stb. mi a helyzet? Mind ellopható, ha nem védjük be, s értéke van, ha kimutatjuk a cég vagyonában.

 

Ismerjük meg az idei szellemi tulajdonról szóló konferencián, melyek azok a szellemi alkotások, amiket nagyon is érdemes beemelni a vagyoni értékek közé. Várjuk a kkv-döntéshozókat, akik ebben meglátták cégük felívelésének lehetőségét. 

 

A PP Konferenciaközpont – BKIK „Tedd láthatóvá a tudásvagyont! Sokszorosát érné a céged!” című hibrid konferenciáján január 25-én várjuk azokat a kkv-döntéshozókat, akik meg szeretnék tudni milyen hozzáadott értéket ad a cég megítélésében, üzleti értékében a szellemi vagyon.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB az elektromos buszokhoz készült, energiahatékony motor- és invertercsomagot vezet be a piacra

Az ABB bejelentette az AMXE250 motorból és HES580 inverterből álló, kifejezetten az elektromos buszok igényeire szabott új és innovatív csomagjának bevezetését. Az új hajtáscsomag, amelynek harmonikus működése egy hatékonyabb, megbízhatóbb és az ipar számára azonnal rendelkezésre álló megoldást eredményez, jelentős előrelépést jelent a tisztább és fenntarthatóbb közlekedési lehetőségek terén.

2024. június 17. 11:28

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30