Hosszú üzemidő és nagy tárhely garantálja a HONOR X7b egész napos produktív használatát

forrás: Prím Online, 2024. január 15. 18:10

Magyarországon is kapható a HONOR X7b. A készülék hosszú üzemidejű, 5330mAh-s akkumulátorral; 108MP-es, kiváló kamerával; 128GB tárhellyel és ultrafényes kijelzővel érkezik, amivel lefedi a hétköznapi használat minden igényét. 

 

Hosszú üzemidejű akkumulátor az egésznapos használathoz

 

A HONOR X7b egy 5330mAh-s ultra-nagy akkumulátorral rendelkezik, és ráadásul a DXOMARK Battery Gold Label elismerését is elnyerte, miszerint az akkumulátor 2,5 napig használható egyetlen feltöltéssel. Egyetlen feltöltéssel a legújabb HONOR X7b akár 16 órányi videó streamingre, 20 órányi böngészésre vagy 54 órányi zene streamingre használható, így megbízható társ lesz a folyton úton lévő felhasználók számára.

 

A HONOR X7b cellája nagyobb energiasűrűséggel és kisebb vastagsággal rendelkezik a HONOR innovatív akkumulátor-technológiáinak köszönhetően, ami nagyban hozzájárulnak a készülék hosszú akkumulátor-üzemidejéhez és karcsú kialakításához. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatos újratöltögetés nélkül is állandóan használhassák eszközüket. Emellett az akkumulátor kivételesen hosszú élettartammal rendelkezik, mivel három év használat után is képes megőrizni kapacitásának több mint 80%-át.

 

Kimagasló fényképezési lehetőségek a kristálytiszta képekhez

 

A HONOR X7b 108MP-es, 1/1,67”-os szenzoros hátlapi kamerával van felszerelve. A fényfelvételt masszívan fokozva a HONOR X7b támogatja a 9-az-1-ben pixeltömörítést az 1,92 µm-es pixelméret elérése érdekében, így a kamera még kihívást jelentő, gyenge fényviszonyok között is képes világos és tiszta felvételeket készíteni: így az éjszakai színek valósághűen jelenhetnek meg a képeken. A HONOR X7b 2X-es zoomot támogató portré móddal is rendelkezik, ami számos lehetőséget kínál arra, hogy mindenki megörökíthesse különleges pillanatait.

 

 

Magával ragadó audiovizuális élmény a hiper-transzmisszív kijelzővel

 

A 6,8”-os HONOR FullView kijelző 91,5%-os képernyőaránnyal rendelkezik, a készülék pedig támogatja az FHD+ felbontást és a 16,7 milliós színmélységet. Ezek bámulatos, élénk, életszerű színeket eredményeznek. A HONOR emberközpontúságának újabb bizonyítéka, hogy a HONOR X7b a legjobb szemkímélő funkciókkal van felszerelve, mint az automatikus fényerőszabályozás és a dinamikus fénytompítás. Az eszköz TÜV Rheinland minősítést is kapott alacsony kékfénykibocsátásának köszönhetően, így úgy lehet sokáig használni, hogy ne fáradjanak annyira a szemek – ez kifejezetten aktuális a technológiával szocializálódó generációk számára, akik hosszú órákat töltenek képernyőik előtt. 

 

A HONOR X7b fejlett hangképességekkel is rendelkezik, a hangmező-bővítő algoritmusnak és a jelenetalapú hangoptimalizálásnak köszönhetően, ami magával ragadó hangélményt biztosít. Akár a szórakozás van fókuszban, akár a munka, a HONOR X7b lefedi az igények széles választékát, függetlenül attól, hogy mire használják.

 

 

Folyamatos hozzáférés és bőséges tárhely

 

Azok a felhasználók, akik szeretik, ha a tartalmuk mindig kéznél van, teljes mértékben kihasználhatják a 128 GB-os tárhelyet, amely több mint 30 000 képet, 12 000 zeneszámot vagy 475 HD-videót  képes tárolni. A HONOR X7b a saját fejlesztésű HONOR RAM Turbo (6GB+8GB) technológiája a flash memória egy részét RAM-ként kezeli, így a 6GB RAM 14GB-ra növelhető, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen és könnyedén végezzék feladataikat.

 

Árazás és elérhetőség

 

A stílustudatos fogyasztóknak tervezett HONOR X7b zöld és fekete színben kapható a szolgáltatók és partnerüzletek kínálatában 89 990 Ft-ért.

Kulcsszavak: okostelefon HONOR

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59