Örökítsd meg az élet legjobb pillanatait a HONOR X8b szuper kamerájával

forrás: Prím Online, 2024. január 17. 18:03

A HONOR bejelentette, hogy Magyarországon is kapható már a HONOR X8b, tovább bővítve ezzel az elismert X széria kínálatát. Kimagasló fényképezési lehetőségekkel, magával ragadó kijelzővel és stílusos formatervezéssel a készülék egy sokrétű, egyedi okostelefon.

 

Hármas kamerarendszer a kimagasló fényképezési lehetőségekhez

 

A HONOR X8b hármas kamerarendszere egy 108MP-es fő, széles látószögű és mélységi kamerából, valamint egy 2MP-es makró kamerából áll, amikkel bámulatos részletességet garantál. A fő kamera ISOCELL HM6 mobil képszenzorral van felszerelve, ami 108 millió, 0.64um×0.64um-es pixelt támogat, így az élet minden mozzanata elképesztő aprólékosan örökíthető meg. A teljesítménye alacsony fényviszonyok között is kitűnő a Nonapixel Plus technológiának köszönhetően, így minden esetben éles képek születhetnek.

 

A szelfiimádók az 50MP-es szelfikamerába szerethetnek bele, ami automatikusan igazítja a látómezőt az alanyhoz, illetve segít kiemelni őt a képen. Akár egyéni, akár csoportfotók születnek, a készülék automatikusan vált látómezőt, hogy a háttér is része lehessen az értékes pillanatoknak.

 

Ultrafényes kijelző a magával ragadó élményhez

 

A HONOR X8b csúcskategóriás, 6,7”-os*, szemkímélő, fényes AMOLED kijelzője következő generációs élményt nyújt: meglepően éles képet biztosít az 1200 nites HBM, valamint 2000 nites maximális fényerősségével. 93,7%-os képernyőaránnyal és 2412x1080-as**  felbontással éles, részletgazdag képet kapnak a felhasználók. A kijelző 90Hz-es képfrissítési rátával és 3240Hz-es PWM fénytompító technológiával van felszerelve, ami pedig kíméli a szemeket – ideálissá téve azok számára, akik egész napjukat telefonjuk használatával töltik.

 

Stílusos, ultravékony kialakítás a hordozhatóság érdekében

 

A HONOR X8b verhetetlen formatervezése a vékony kialakítást, a kényelmet és a stílust ötvözi. Ultravékony, csupán 6,78mm-rel***  a készülék jelenleg a legvékonyabb kedvező árú okostelefon a piacon, így könnyen hordozható akár zsebben is. Emellett kifejezetten könnyű, csak 166g****  a súlya. Kis méretével és modern dizájnjával egy igazán praktikus okostelefonhoz juthatnak a felhasználók.

 

Kitűnő akkumulátor üzemidő a hosszútávú használathoz

 

A HONOR X8b-ben egy hatékony, 4500mAh-s akkumulátor van, ami hosszú órákra biztosít energiát az eszköznek, garantálva a zökkenőmentes felhasználói élményt. Egy töltéssel 46 órán keresztül lehet zenét streamelni, 13 órán keresztül videót nézni vagy 17 órán keresztül böngészni a közösségi médiát – ideálissá téve azoknak, akik folyton mozgásban vannak, de el akarnak érni tartalmakat.

 

A 35W-os vezetékes HONOR SuperCharge technológiának köszönhetően percek alatt használható szintre lehet tölteni az akkumulátort egy kompatibilis töltővel, így újból belevethetik magukat a videojátékozásba, zenehallgatásba vagy filmezésbe a felhasználók.

 

 

Okos felhasználói élmény a HONOR MagicOS-szel

 

A HONOR X8b-n az Android 13 alapú MagicOS 7.2 fut, ami okos funkciók széles kínálatával várja a felhasználókat. Ilyenek a HONOR Personal Knowledge Center, a több ablak közötti váltás lehetősége vagy az alkalmazástippek. A HONOR X8b új szintre emeli az okos felhasználói élményt, még kényelmesebbé és hatékonyabbá téve az eszköz használatát.

 

 

Árazás és elérhetőség

 

A praktikus és stílusos telefonokat kedvelőknek kialakított HONOR X8b zöld és fekete színekben kapható a szolgáltatók és partnerüzletek kínálatában 109 990 Ft-ért.

 

___________________________

*A lekerekített sarkok kialakításával a kijelzőn a külső képernyő átlós hossza 6,7”, ha a szabványos téglalap szerint mérjük (a tényleges látható terület valamivel kisebb).

**A felbontás a szabványos téglalap szerint mérve. A lekerekített sarkok kialakítása esetén a tényleges képpontok valamivel kisebbek.

***Az adatok a HONOR laboratóriumból származnak. A zöld modell vastagsága 6,98 mm. A többi színváltozat 6,78 mm vastagságú. A vastagságot a legvékonyabb ponton mérik, és nem tartalmazza a kamera kitüremkedését. A tényleges méretek a konfiguráció, a gyártási folyamat és a mérési módszer alapján változhatnak.

****Az adatok a HONOR laboratóriumból származnak. Ez a teljes súly akkumulátorral együtt. A tényleges súly a termékkonfigurációk, a gyártási folyamatok és a mérési módszerek miatt változhat.

Kulcsszavak: HONOR okostelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59