Social Media: Te és az AI – A nyerő páros!

forrás: Prím Online, 2024. január 18. 16:03

Bebizonyosodott, hogy a mesterséges intelligencia és a social media marketing szakember együtt a nyerő páros. AI-val együtt sokkal kreatívabb és gyorsabb a munka. Kiforrtak a szerepek ember és alkalmazás között. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Social Media 2024. Te és az AI – A nyerő páros!” című konferenciájának előadói a 15. alkalommal is bemutatják a legújabb social media trendeket.

Forradalmi változások zajlanak a social media platformokon. A Meta tartalmak tinédzserek előli elrejtésére, a függőséget generálás ellen hatalmas erők indultak be. A reklámmentesség fizetőssé tétele perceken belül elterjed. S akkor mi lesz a hirdetőkkel? Csak az organikus elérés marad? A mesterséges intelligenciával gyártott rossz tartalmak, hirdetések ellenszenvet, bizalmatlanságot is kiváltottak. A hiteltelenség veszélyeztetheti a social media-AI házasságának jövőjét?

 

Egy percnyi nyugalom sincs. Ha nem vagyunk képben az újdonságok, változások terén, a cég bevétele azonnal megérzi. Mert még mindig a közösségi média hozza a legtöbb bevételt, ha jól csináljuk!

 

 

Nem csak a TikTok-on, Instagramon, hanem még a LinkedIn-en is a rövid videó visz mindent. A Messenger pedig a virágkorát éli, a magyarok fele azt használja. A kisebb, tematikus közösségek is gombamód szaporodnak. Elérésük nagyon megéri!

 

Most hol a vevőd? Hogyan szólítsd meg, hogy odafigyeljen rád? Hol és hogyan hirdess, kommunikálj, hogy elérjed?

 

Ne maradj le a legfontosabb közösségi média újdonságokról!

 

A 15. Social Media Csúcs konferencián várjuk azokat a kkv-tulajdonosokat, döntéshozókat és marketing szakembereket, akik fel szeretnék frissíteni a tudásukat a legújabb social media trendekkel.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: február 1.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/social-media-2024-3/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB az elektromos buszokhoz készült, energiahatékony motor- és invertercsomagot vezet be a piacra

Az ABB bejelentette az AMXE250 motorból és HES580 inverterből álló, kifejezetten az elektromos buszok igényeire szabott új és innovatív csomagjának bevezetését. Az új hajtáscsomag, amelynek harmonikus működése egy hatékonyabb, megbízhatóbb és az ipar számára azonnal rendelkezésre álló megoldást eredményez, jelentős előrelépést jelent a tisztább és fenntarthatóbb közlekedési lehetőségek terén.

2024. június 17. 11:28

K&H: Adatvédelem szintjén csak kevesen értenek az AI-hoz

Egyre több cég alkalmazza a mesterséges intelligenciát, de kevesen mondhatják el, hogy tisztában vannak azzal, hogy milyen hazai és nemzetközi, pénzügyi, felügyeleti és adatvédelmi szabályokat szükséges betartaniuk és hogyan alakíthatnak ki egy biztonságos, felkészült környezetet egy AI projekt megvalósulásakor. 

2024. június 17. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30