Az Atletico Madrid sztárja teszteli a HONOR Magic6 Lite strapabíróságát

forrás: Prím Online, 2024. január 22. 13:03

Egy igazán különleges együttműködés keretében teszteli Alvaro Morata, az Atletico Madrid sztárfocistája, hogy mennyire strapabíró az új HONOR Magic6 Lite. A “#KickitLikeHONOR with #HONORMagic6Lite” kampányban Morata többféle próbatételnek veti alá a HONOR új telefonját.

 

Alvaro Morata: Tesztelni a törhetetlent

 

Alvaro Morata erejével, precizitásával és gyorsaságával több, a foci ihlette próbatételnek teszi ki a HONOR Magic6 Lite-ot, így bizonyítva, hogy mennyire állja a sarat a készülék nyomás alatt. Az alábbi linken látható képernyőállósági tesztben például egy jól célzott büntetőrúgással találja el a kihelyezett telefont – ami sértetlenül megússza!

 

„Egyszerűen lenyűgöző volt látni, ahogy teljes erőmből nekirúgok egy focilabdát a HONOR Magic6 Lite-nak, ami még ezt ki is bírja. A telefon tükrözi azt a keménységet és strapabíróságot, ami kell a focihoz, így a maga módján az eszköz is egy bajnok. Úgy lett kialakítva, hogy vegye a váratlan akadályokat” – mondta Morata.

 

 

Csatlakozz és nyerj!

 

A rajongók a kampányban nyerhetnek egy HONOR Magic6 Lite-ot, az alábbiakat kell tenni hozzá: 

1.  Kövesd a @honorhungary Instagram oldalt!

2. Like-old az alábbi posztot 

3.  Írd meg ez alatt a poszt alatt kommentben a legemlékezetesebb focis pillanatodat!

4.  Jelöld meg a kommentben két focirajongó barátodat!

 

HONOR Magic6 Lite-nak a tesztekben bizonyított erősségei:

 

Páratlan strapabíróság: A HONOR Ultra-Bounce Anti-Drop kijelzővel ellátott készülék, így  ellenáll az ütődésekkel szemben, tükrözve Morata a pályán mutatott állóképességét. Ez az első okostelefon, amely az SGS ötcsillagos általános esésállósági tanúsítványával rendelkezik.

Erőteljes akkumulátor: Az 5300mAh kapacitású akkumulátorral felszerelt HONOR Magic6 Lite akár kétnapos üzemidőt kínál, így tökéletes társ az aktív életmódban.

Bámulatos AMOLED kijelző: A 6,78”-os, 1,5K felbontású, káva nélküli kijelző lenyűgöző vizuális élményt biztosít.

Kiváló kameraminőség: A háromkamerás konfiguráció a 108 megapixeles fő kamerával minden pillanatot kristálytiszta pontossággal rögzít.

Elegáns és fenntartható tervezés: A HONOR Magic6 Lite vegán bőrből készült, ötvözve a luxust és a környezettudatosságot.

Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1: Ez a nagy teljesítményű platform zökkenőmentes teljesítményt biztosít, amely tökéletes az élet pörgős pillanataihoz.

 

Légy részese az izgalomnak!

 

Mindenki csatlakozhat a közösségi média csatornáinkon keresztül a #KickitLikeHonor kihíváshoz, megtapasztalva az elit futball és a strapabíró technológia egyedülálló találkozását.

Kulcsszavak: HONOR okostelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59