Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!

forrás: Prím Online, 2024. február 22. 19:10

Az elmúlt évben elinflálódott a cégvagyonok értéke is. A hazai kkv-k vagyonuk értékének több mint 40 %-át veszítették el. Sokat tanultunk belőle! A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!” című hibrid konferenciájának előadói sok megoldást mutatnak a cégvagyon bevédésére, biztonságba helyezésére és befektetésére.

Már tapasztaltabbak vagyunk a váratlanul jövő veszélyes helyzetek kivédésében. Szükségünk lesz rá a jövőben is!

 

A cégvagyon megóvására, okos befektetésére, biztonságba helyezésére mindenféleképpen stratégiát kell kialakítanunk. De mindenekelőtt naprakészen kell tudnunk, mennyit ér a cég vagyona! 

 

A szakértők a diverzifikált, rugalmasan változó vagyonkezelési eszköztárra esküsznek. Higgyünk nekik! 

 

A hosszú távú befektetéseket felejtsük el! A holnap kiszámíthatatlan lett. Pénzbefektetéseinkről, ingatlanjaink, ingóságaink, szellemi vagyonunk kezeléséről, vásárlásáról, eladásáról való döntéskor inkább szakértői segítséget vegyünk igénybe. Nagy kockázattartalma van most minden döntésnek.

 

 

Hiteltartozása van a cégnek? A piacok hirtelen bedőlésekor azonnal jön a baj. Mindent elvihet a végrehajtó. Ennek sem szabad kitenni a céget! Védjük be, hogy nagy baj esetén se veszítsük el a megteremtett értékeinket!

 

Meglévő ingatlanjaink kezelése, bérbeadása, kihasználtságának növelése, karbantartása is igen fontos vagyonértéknövelő tényező. Fordítsunk rá gondot!

 

A cég szellemi vagyonának folyamatos felértékelése, dokumentálása elhanyagolt terület a kkv-knál. Ezt a hibát korrigálni kell, amilyen gyorsan csak lehet.

 

A „Mitől lesz értékálló a cégvagyon?” című hibrid konferenciára várjuk azokat a kis- és középvállalati döntéshozókat, tulajdonosokat, akiknek a cége ki van téve a piaci, gazdasági kiszámíthatatlanságnak, s az elmúlt évek vagyonveszteségének folyamatát meg akarják állítani.

 

Lehet jönni személyesen a helyszínre és lehet másnaptól 10 napig videón nézni az eseményt!

 

Earlybird utolsó napja: március 6.

 

Részletes program és regisztráció: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/mitol-lesz-ertekallo-a-cegvagyon/

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Huawei bemutatta 40 százalékkal hatékonyabb energiatároló rendszerét

Új, hatékonyabb energiatárolási rendszerrel frissítette termékkínálatát a Huawei Technologies. A napelemes háztartási méretű kiserőműbe (HMKE) csatlakoztatható energiatároló rendszer az eddiginél 40 százalékkal több energia leadására képes a megnövelt hatékonyságnak köszönhetően, így ideális lakossági célú felhasználásra. A tárolókapacitás rugalmasan növelhető akár 20,7 kWh-ig, párhuzamos üzemeltetéssel pedig 82,8 kWh-ig. A gyártó Bécsben mutatta be az új megoldást, amely várhatóan szeptemberben már elérhető lesz a magyar piacon is.

2024. április 12. 18:50

Csaknem ötven munkaadó várta a hallgatókat a Széchenyi-egyetem Állásbörzéjén

Nagy népszerűségnek örvendett a győri Széchenyi István Egyetem áprilisi Állásbörzéje az intézmény hallgatói körében, akik közel ötven vállalkozással és intézménnyel kerülhettek közelebbi kapcsolatba. A fiatalok közül sokan találják meg gyakorlati helyüket, sőt állásukat is a félévente megrendezett programon.

2024. április 12. 11:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09