Az ABB E-mobility a SMART márkájú villanyautót vásárlók otthonában kínál járműtöltési megoldást

forrás: Prím Online, 2024. március 25. 10:28

A járművezetők régóta élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy a járművüket már a vásárlás helyszínén testre szabhatják. Az új, prémium kategóriás, intelligens, teljesen elektromos hajtású SMART autómárkával ezt a választási lehetőséget és rugalmasságot most az otthoni töltő telepítésére is kiterjeszthetik, és az ABB E-mobility által nyújtott otthoni fulfillment (rendelésteljesítési) szolgáltatásnak köszönhetően könnyedén megszervezhetik a telepítést.

Amint a járművezetők megrendelték a SMART márkájú villanyautójukat (EV-jüket), egy teljesen integrált e-kereskedelmi folyamat keretében hozzáférhetnek a legmegfelelőbb otthon töltési megoldáshoz, amely lokációspecifikusan igazodik –többek közt – a lakóhely adottságaihoz és a helyi hálózat paramétereihez. Ezt követően az ABB E-mobility telepítő szakemberei lépnek be a folyamatba, telepítik a töltőt a járművezető lakóhelyén, ezzel is biztosítva a járműtulajdonos számára a gondtalan elektromobilitás élményének megtapasztalását.

 

 

A két fél az együttműködés keretében az ABB E-mobility szoftverfejlesztő készletével (SDK) támogatott SMART márkájú otthoni töltőállomásokat fog szállítani, telepíteni. Az SDK biztosítja az egyedi funkciók beállítását, beleértve a járműfelismerést és hitelesítést, amely lehetővé teszi, hogy a töltőállomás felismerje az EV-t anélkül, hogy szükség lenne egy speciális appra vagy bármilyen más eszköz alkalmazására. Az SDK emellett lehetővé teszi az összes töltési funkció elérését az intelligens EV alkalmazáson keresztül, ami zökkenőmentes ügyfélélményt biztosít otthon, továbbá útközben is szolgáltat információkat a jármű állapotáról.

 

„Elkötelezettségünk az iránt, hogy ügyfeleinknek nagyszerű élményt nyújtsunk, kiterjed arra is, hogy a lehető legjobb otthoni töltőt biztosítsuk számukra, hogy élvezhessék az EV-jük nyújtotta szoláltatásokat anélkül, hogy aggódniuk kellene a töltés miatt” – mondta Xuan-Zheng Goh, a smart Europe GmbH termékmenedzsment részlegének vezetője. „Az ABB E-mobility fulfillment platformjának a szolgáltatásunkba történő integrálásával olyan megbízható, biztonságos és egyszerű töltési megoldást kínálunk, amely hozzájárul ahhoz, hogy az EV-sek gondtalanul élvezhessék SMART márkájú járműveiket.” 

 

 

„Az elektromos járművek töltése többről szól, mint egy fali töltődoboz létesítése. A megoldásunknak az a lényege, hogy az ügyfeleknek minden támogatást megadunk, amire szükségük van az elektromos mobilitásra való átálláshoz, beleértve a megfelelő töltő telepítését oda, ahol a legnagyobb szükségük van rá, vagyis az otthonukba” – nyilatkozta Leon van de Pas, az ABB E-mobility Home Charging részlegének vezetője. „Örömünkre szolgál, hogy olyan előremutató márkákkal dolgozhatunk együtt, mint a SMART, és segíthetünk nekik az otthoni töltési megoldások zökkenőmentes telepítésében, amely lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy a lehető legegyszerűbben állhassanak át az elektromos autózásra.” 

 

Az ABB E-mobility úgy alakította ki a fulfillment szolgáltatását, hogy az a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa, miközben lehetővé teszi az OEM meglévő munkafolyamatába való zökkenőmentes integrációt. A töltőállomás online megrendelése a fulfillment platformnak a smart online piactérbe történő integrálásával történik. Ez pedig lehetővé teszi, hogy a SMART a meglévő szervezetre gyakorolt negatív hatások vagy folyamatok megszakítása nélkül nyújtson logisztikai és ügyfélszolgálati támogatást a felhasználóknak. A telepítési szolgáltatásokat az ABB E-mobility tanúsított telepítő szakemberei fogják nyújtani a magas színvonalú szolgáltatás és a következetes felhasználói élmény biztosítása érdekében. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB tovább bővíti energetikai portfólióját

Az ABB bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Siemens Kínában működő szerelvény részlegének felvásárlásáról. Az akvizíció bővíti az ABB piaci jelenlétét, és kiegészíti regionális ügyfélkínálatát az okosépületek piaci szegmensében. 

2024. május 24. 19:29

A Lufthansa Systems Hungária második alkalommal nyerte el a „Megbízható Munkaadó” díjat

A Lufthansa Systems Hungária sorozatban második alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által, pályázat útján odaítélt „Megbízható Munkaadó” díjat. A kitüntető címmel azokat a cégeket ismerik el, amelyek kiemelkedő vállalati kultúrájuknak köszönhetően példamutató módon gondoskodnak kollégáik munka- és életkörülményeiről. A „Megbízható Munkaadó” díjat a szakmai zsűri az idei évtől 3 évre ítéli oda a sikeres pályázók részére.

2024. május 24. 14:37

Ipari hulladékáramból kulcsfontosságú ipari nyersanyag

A gumi-, a kerámia- , az üveg- és a kozmetikai iparban nélkülözhetetlen cink-oxid (ZnO) zöld előállításának arányát kívánja növelni az EIT InnoEnergy azzal, hogy befektet a forradalmian új technológiát kifejlesztő lettországi vállalatba, a Catalyco-ba.

2024. május 24. 11:36

A Dürer Park új irodáihoz a Siemens biztosítja az energiaelosztást

Budapest egyik legnagyobb lakóingatlan- és irodaház-fejlesztése zajlik a Városliget közvetlen szomszédságában. A Dürer Park projekt keretében a XIV. kerületi Ajtósi Dürer sor melletti 3,7 hektáros terület újul meg teljesen. 

2024. május 24. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17