Robotkutyához fejlesztett hámot a világhírű magyar márka

forrás: Prím Online, 2024. június 11. 15:50

A JULIUS-K9 Európa vezető kutyahámgyártója perszonalizálható hordozóhámot fejlesztett az Unitree Robotics egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Go2 robotkutyáihoz. A dizájn díjas, magas minőségű termékeiről világszerte ismert cég első robotikai kiegészítője a tulajdonos egyéni preferenciái szerint feliratozható.

A JULIUS-K9 bemutatta legújabb termékét, egy korszerű kutyahámot, amelyet kifejezetten robotkutyák számára terveztek. Az JULIUS-K9 IDC Go2 ergonomikus kialakítású hordozóhám tökéletesen illeszkedik az Unitree Robotics Go2 modelljéhez, és minimálisra csökkenti a robot ízületeinek és érzékelőinek a hordozás során történő sérülésének veszélyét. A kiváló minőségű, tartós anyagokból készült heveder ellenáll a mindennapi használat igénybevételének, élénk színei javítják a láthatóságot gyenge fényviszonyok esetén is. A hordozóhámon található tépőzáras címke a tulajdonos egyéni preferenciái szerint feliratozható, illetve cserélhető.

 

A Unitree Robotics vezető szerepet tölt be mind a professzionális, mind a fogyasztói felhasználású bionikus robotok területén, és az első cég, amely nyilvánosan értékesít ipari kategóriájú négylábú, és rövidesen humanoid robotokat is.  A cég két évvel ezelőtt mutatta be első tömeggyártású négylábú bionikus robot platformjait, amelyek új szegmenst hoztak létre a robotikai piacon és azóta világszerte órási sikereket értek el. Termékeit olyan cégek és szervezetek használják, mint a Google, a Facebook, az Amazon, vagy az Nvidia, de showműsorokban, szórakoztató produkciókban, koncerteken, valamint magyarországi egyetemek robotikai laboratóriumaiban is gyakran feltűnnek.

 

 

„A Unitree termékek 2023 eleje óta kaphatók és bérelhetők a közép-európai régióban, valamint tavaly év végén került kereskedelmi forgalomban a vállalat négylábú robotjának második generációja is. A Unitree Go2 amellett, hogy olyan környezetekben végezhet mentési, kutatási vagy felügyeleti munkát, ahol az élő erő bevetése veszélyes lenne, formája és felépítése miatt nagyon hasonlít kedvenc háziállatunkra. A Unitree még idén elkezdi első univerzális, tömeggyártásba kerülő emberszabású robotjának értékesítését is. Az Unitree G1 humanoid könnyedén megbirkózik az olyan feladatokkal is, mint egy üdítős üveg kinyitása, a diótörés, a nehéz tárgyak szállítása, vagy a forrasztás” – mondta el Körömi János, az Unitree termékek márkaképviselete, az Infuze Robotics ügyvezetője.

 

A JULIUS-K9 Európa vezető kutyahámgyártója. A cég kiváló minőségű, innovatív hámokat, pórázokat és kiegészítőket gyárt városi és sportosan aktív használatra, a világ 21 országában rendelkezik márkaképviselettel. A vállalat vezetője Sebő Gyula innovációs díjakkal kitüntetett feltaláló, a Julius-K9 márka alapítója, cégvezető, állatvédő aktivista.

 

 

„Az innováció iránti nyitottság, a prémium minőségre való törekvés és a környezettudatosság alapvető értékek a JULIUS-K9 márka számára. Termékeink fejlesztése során természetesen elsősorban az állatok jólétével kapcsolatos innovációk megvalósítása a célunk, de az európai alapanyagokból, európai munkaerővel megvalósuló, magas minőségű gyártás lehetővé teszi, hogy a robotkutya-tulajdonosok számára is magas minőségű, biztonságot és kényelmes termékeket állítsunk elő. Így született meg a perszonalizálható Julius-K9 IDC Go2 hordozóhám” – mondta  el Sebő Gyula, a JULIUS-K9 vezérigazgatója.

 

A két cég együttműködése nyomán most minden újonnan megvásárolt Unitree Go2 mellé ajándék JULIUS-K9® IDC Go2 termék jár.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

1 millió eurós befektetést kapott egy magyar fenntarthatósági startup

Jelentős összegű befektetést kapott a denxpert EHS&S software nevű magyar startup, amely környezet- és munkavédelmi, illetve fenntarthatósági adatok gyűjtésében, kezelésében és auditbiztos reportolásában segíti a vállalatokat. A régióban piacvezető cég skálázásra és nemzetközi terjeszkedésre használja majd az Óbuda Uni Venture Capital (ÓUVC) és a Sofia Angel Ventures (SAV) közös befektetését. 

2024. június 22. 12:10

K&H: példaszerű szövetség a mesterséges intelligencia-fejlesztés terén

A természetes emberi beszéd működésének alaposabb megértését célozza az a kutatási együttműködési megállapodás, amelyet a Szegedi Tudományegyetem és a K&H Csoport képviselői írtak alá. A kutatási együttműködés célja a természetes nyelvi megértés finomítása és integrációja olyan, minden K&H-ügyfél számára elérhető digitális asszisztens számára, amelynek a működése mesterséges intelligencián (AI) alapul.

2024. június 22. 10:29

Lemaradunk, ha nem tanuljuk meg használni a mesterséges intelligenciát

Megállíthatatlan a mesterséges intelligencia (MI) térhódítása a magyar iskolákban: a tanárok közel 40 százaléka és a diákok harmada rendszeresen használja a technológiát, amely tízből kilenc pedagógus szerint 2-3 éven belül át fogja alakítani az oktatást. 

2024. június 21. 16:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02