IQSoft-Alvicom tesztközpont

Fekete Gizella, 2001. május 18. 07:11
Külön szervezetbe összpontosítva a saját fejlesztései során alkalmazott tesztelési erőforrásokat, az IQSoft – az ilyen természetű munkáiban partner Alvicom Kft.-vel közösen – tesztközpontot hozott létre.
A IQSoft-Alvicom tesztközpont szolgáltatásai már nyilvánosak, így bármilyen jellegű szoftverfejlesztési munkában igénybe vehetők. Szakembergárdája a fejlesztései során a gyakorlatban kialakult átfogó metodológiákra, valamint a Rational Software Corp. tesztelést támogató, a szoftverfejlesztés élvonalában alkalmazott módszertanokat megtestesítő szoftvereszközeire támaszkodik.

A központ kínálatának négy megbízástípusa között szerepel a nagy szoftvercégekkel való rendszeres, az IQSoft fejlesztéseiben való részvételhez hasonló együttműködés, a nagy megrendelők számára teljes önállósággal vagy a megrendelővel közösen teljesített megbízás, illetve a kimondottan projektre alakult szervezetekben való részvétel. Negyedikként, a kis szoftvercégek, egyedi fejlesztők célfeladatait (webes megoldás terhelésének szimulációja, hitelességet növelő bizonylatolás stb.) is támogatják.

Ügyfeleik önálló tesztelési feladataik sikeres elvégzéséhez a tesztelési szolgáltatás mellett konkrét eszközöket és módszertanokat is kaphatnak.

Kulcsszavak: Iqsoft Alvicom +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52