Iqsoft kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Iqsoft

LNX, IQSYS: új marketingmenedzser

Március elsejétől Stemler Balázs a KFKI Csoporthoz tartozó LNX Hálózatintegrációs Rt. és az IQSYS Informatikai Rt. marketingmenedzsere.

Kulcsszavak: Iqsoft KFKI LNX
2005. március 2. 15:30

Számítástechnikai képzés az IQSOFT-John Bryce-tól már interneten keresztül is

A professzionális számítástechnikai képzéseket nyújtó IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont elnyerte a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium támogatását OKJ szakképzések nyújtására.

2004. október 15. 12:37

Volt IQSoft-os vezetők távozása

Július hónap folyamán befejezte szakmai tevékenységét és távozott a KFKI Csoporttól három, a szakmában is jól ismert vezető, Langer Tamás, Sipka Júlia és Szabó Tamás.

Kulcsszavak: Iqsoft IQSoft KFKI +céginfo
2003. augusztus 12. 14:54

KFKI átcsoportosítás: a kritikus méret és a hatékonyság a cél

Jövő év márciusára áll fel az a két új részvénytársaság, amelyek egyikébe - IQSYS - a KFKI az összes alkalmazás-integrátori tevékenységét, a másikába - EVOLIT - az összes infrastruktúra és üzemeltetési feladatot csoportosítja. Az IQSYS Rt. lényegében a Classys, az Isys, az IQSoft összeolvasztásából és az ICON szoftverfejlesztő részlegéből; az EVOLIT Rt. a hasonló nevű Kft. és Ibis Rt. összevonásából jön létre.

2002. november 5. 19:39

i2 elemző szoftver a Legfőbb Ügyészségen

Tovább bővült az i2 elemző és vizualizációs szoftvercsalád magyarországi felhasználóinak tábora. Az IQSOFT Rt. és a Legfőbb Ügyészség nemrégiben aláírt szerződése értelmében a Legfőbb Ügyészség ezt a szoftvert választotta a bűnügyi nyomozások bizonyítási eljárásának támogatásához.

Kulcsszavak: Iqsoft adatbányászat
2002. június 10. 11:22

IQSoft-Alvicom tesztközpont

Külön szervezetbe összpontosítva a saját fejlesztései során alkalmazott tesztelési erőforrásokat, az IQSoft – az ilyen természetű munkáiban partner Alvicom Kft.-vel közösen – tesztközpontot hozott létre.

Kulcsszavak: Iqsoft Alvicom +céginfo
2001. május 18. 07:11

Reálisan az e-businessről

Az IQSoft Rt.-nek április 12-ei, az e-business csodaszer voltára választ kereső konferenciájának 250 feletti résztvevője azt jelzi, az e-világ iránt – abban saját helyét keresve – elméleti szinten széles körben érdeklődik mind az üzleti, mind a közéleti, illetve közhivatali szféra, a gyakorlat oldalán azonban már mindannyian óvatosabbak.

2001. április 13. 11:53

Fennállásának egyik legsikeresebb évét zárta az IQSOFT!

A KFKI Számítástechnikai Csoport szoftver- technológiai és - fejlesztési központja, az IQSOFT RT. 2000-es év árbevétele meghaladta a másfél milliárd forintot, a cégnél keletkező hozzáadott érték is több, mint 1,1 mrd forint volt, az adózás előtti eredmény pedig 194 millió Ft-ot ért el. Az árbevétel több, mint 50 százalékkal, a hozzáadott érték pedig 84 %-kal növekedett.

Kulcsszavak: Iqsoft +céginfo
2001. február 7. 13:25

Mindent az ügyfélért

Pénzintézeti szakemberek számára szervezett a német Pylon Unternehmensberatungen GmbH-val, valamint az amerikai FileNettel közös szakmai szemináriumot az Iqsoft Rt. szeptember 22-én.

1999. október 1. 22:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14