Icon kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Icon

Bemutatkozott az Icon7 VOX Bluetooth headset termékcsaládja

Dósa László, az Icon7 országmenedzserének közreműködésével a cég ma Budapesten bemutatta legújabb termékcsaládját, a VOX névre keresztelt, gazdag termékfunkciókkal rendelkező háromtagú (VOX Touch, VOX Performa, VOX) headset sorozatát.

Kulcsszavak: Icon headset Bluetooth
2010. január 26. 16:52

Nemzetközi IT-biztonsági guruk Budapesten

A szeptember 26-án sikeresen lezajlott II. Informatikai Biztonság Napja (ITBN) rendezvény szervezője, az Icon Számítástechnikai Zrt. sajtótájékoztatót tartott, amelyen Keleti Arthur, a cég biztonság üzletágának  igazgatója összefoglata a rendezvény eseményeit, illetve bemutatkozott három nemzetközi előadó.

Kulcsszavak: security Icon
2006. szeptember 26. 20:06

Az Icon továbblép az informatikai biztonság és tanácsadás terén

Az Icon Számítástechnikai Zrt. május 12-én tartott sajtótájékoztatóján a cég vezetői ismertették az idei első negyedév (06Q1) bíztató pénzügyi eredményeit, bemutatták két feltörekvő üzletáguk (IT-biztonság, tanácsadás) sikereit, illetve ismertették a Bell Research által az Icon felkérésére, célzott piaci aktivitásának elindítása céljából a vállalatok körében végzett kutatása eredményeit.

Kulcsszavak: +céginfo Icon
2006. május 12. 14:49

HP OpenView Platinum partner lett az Icon

Az Icon Számítástechnikai zrt. - a KFKI Csoport tagja - 2005-ös teljesítménye eredményeként az új HP OpenView partner besorolás alapján HP OpenView Premier Platinum minősítést kapott.

Kulcsszavak: Icon
2006. március 19. 10:15

Növelte bevételét az ICON

A KFKI Csoporthoz tartozó ICON Számítástechnikai zrt. a hozzáadott értéket tekintve 20 százalékkal növelte bevételeit az előző évhez viszonyítva.

Kulcsszavak: KFKI Icon
2005. december 9. 10:05

IT-eredetű üzleti kockázatcsökkentés modellező szoftverrel

Startégiai együttműködésre lépett az IDS-Scheer és a Icon. A magyar informatikai cég merőben új módon alkalmazza az IDS-Scheer cég ARIS nevű modellező szoftverét: nem üzleti, hanem IT-biztonsági és IT-üzemeltetési folyamatok modellezésére használja fel. Az együttműködésről a két cég megállapodást írt alá.

Kulcsszavak: security Icon
2005. október 21. 09:02

Népszerű az első Informatikai Biztonság Napja konferencia

A legfontosabb IT biztonsági cégek részvételével, 19 előadással és mintegy 400 érdeklődővel rendezte meg szeptember 26-án az ICON és az IHM az Informatikai Biztonság Napja (ITBN) elnevezésű egész napos konferenciát.

Kulcsszavak: Icon IHM konferencia security
2005. szeptember 26. 14:51

Szeptember 26.: Az Informatikai Biztonság Napja

Hagyományteremtő szándékkal, idén szeptemberben először kerül megrendezésre az Informatikai Biztonság Napja (ITBN). Az esemény kezdeményezője és szervezője a KFKI Csoporthoz tartozó ICON Számítástechnikai Rt., fővédnöke az Informatikai és Hírközlési Minisztérium. A magyar kezdeményezést a Microsoft és más nemzetközi cégek is felkarolták.

Kulcsszavak: security KFKI Icon
2005. július 5. 11:39

Húsz százalékkal nőtt az Icon árbevétele

Elemezve cége múlt évi teljesítményét, Keleti Arthur, a KFKI Csoporthoz tartozó Icon Számítástechnikai Rt. üzletág igazgatója kijelentette, a társaságnak még mindig sokat ér a gyártósemlegesség, "húzóágazatuk" pedig az informatikai biztonság.

Kulcsszavak: Icon KFKI
2005. június 20. 12:20

Üzleti IT szeminárium "szolgáltató informatikai szervezet" fókusszal

A KFKI Csoporthoz tartozó ICON Rt. ma annak kapcsán tartott sajtótájékoztatót, hogy egynapos üzleti informatikai szemináriumot rendezett döntéshozók számára, Budapesten, a Hotel Inter-Continetalban.

Kulcsszavak: szeminárium Icon
2005. május 4. 18:18

Egyetemi EMC tárolórendszer Icon-segítséggel

A gödöllői Szent István Egyetemen új, óriáskapacitású, központosított adattároló rendszert adtak át, amely hosszú évekre fedezi az intézmény szükségleteit. A kiválasztott EMC CX 700 típusú berendezést a KFKI Csoporthoz tartozó Icon Rt. munkatársai illesztették az egyetemi hálózathoz.

Kulcsszavak: Icon EMC
2005. január 26. 19:51

ICON menedzselt biztonsági szolgáltatás: több millió esemény, 140 támadás

A biztonság jelenleg leghatékonyabb, legösszetettebb eszköze a menedzselt biztonsági szolgáltatás (MBSZ) néven ismert lehetőség. Ráadásul a hálózat tulajdonosának ezzel van a legkevesebb gondja. Az ICON Rt. közzétette szolgáltatásának idei tapasztalatait.

Kulcsszavak: security Icon
2004. november 9. 12:43

Új tárház a Dunapack Rt.-nél

A Dunapack az eddigi rendszer kapacitásának minden tekintetben a többszörösét kínáló, új adattárházmodult és mentőegységet állított üzembe.

Kulcsszavak: Sun adattárház Icon
2004. augusztus 30. 13:00

Drótnélküli veszélyek és guruló hackerek

A vezeték nélküli adatkommunikáció rohamos terjedésével annak veszélyei is megjelentek mindennapjainkban. A nem egyszer felügyelet, sőt, engedély nélkül telepített eszközök könnyű prédájává válhatnak az iroda mellett parkoló hackernek. A jelenség olyan gyakori, hogy már külön elnevezése is van. Ez a war driving.

Kulcsszavak: Wi-Fi Icon security
2004. július 21. 13:40

Az ICON szállítja itthon az új MS/RSA biztonsági megoldást

Az RSA és a Microsoft közös fejlesztésének lényege abban áll, hogy az RSA által gyártott SecurID tokenek segítségével a felhasználó 60 másodpercenként egyedi, változó kód birtokába jut.

2004. február 25. 09:57

IT biztonság - számokban

A KFKI Csoporthoz tartozó ICON Számítástechnikai Rt. közzétette az általa üzemeltetett menedzselt biztonsági szolgáltatás 2003-as statisztikai adatait. Ezek szerint az általuk működtetett távfelügyeleti rendszerben majdnem 33 millió biztonsági, és azt esetleg érintő esemény történt.

Kulcsszavak: Icon security trend
2004. február 2. 12:50

Új üzletággal bővült az Icon

Új üzletággal bővült a KFKI csoporthoz tartozó Icon Számítástechnikai Rt. A cég informatikai tanácsadói részlege, illetve szolgáltatása önálló tevékenységgé vált.

Kulcsszavak: Icon IPS tanácsadás
2004. január 22. 11:32

A leggyorsabban növekvő high-tech cégek a Deloitte 2003-as Technology Fast 500-as listáján

Tegnap este jelentette be a Deloitte Európa 500 leggyorsabban növekvő technológiai cégének listáját.

2003. december 9. 09:48

Lassuló növekedés

Míg az elmúlt három évben magyar volt a nyertes, és tavaly Magyarországé volt a teljes dobogó a Deloitte & Touch közép-európai növekedési versenyében, az idén a cseh és lengyel cégek szerepeltek látványosan az úgynevezett Fast 50 CE versenyben, a legjobban szereplő magyar cég, az Icon Rt. csak 22. lett.

2003. október 16. 14:45

Icon és Symantec: közös IT-biztonsági rendezvény

„Biztonsági események észlelése, kezelése, megelőzése" címmel, „Jobb félni, mint megijedni" mottóval tartott közös félnapos rendezvényt szeptember 24-én Budapesten az Icon Rt. és a Symantec Magyarország.

Kulcsszavak: Symantec security Icon
2003. szeptember 24. 14:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

A Continental technológiai vállalat a 2024-es Consumer Electronics Show-n mutatta be új kijelzőjét, az úgynevezett Crystal Center Display-t. A prémium kategóriás járművekbe gyártott terméket egy elegáns, keret nélküli, félig átlátszó kristályba ágyazták, mely megjelenésével teljesen új lehetőségeket nyújt a minimalista luxus integrálására. 

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

A csevegőprogramok térhódításának folyamatát vizsgálta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb kutatása. A hagyományos telekommunikációs eszközök folyamatos visszaszorulása évről évre megfigyelhető, és mára eljutottunk oda, hogy a „– Holnap hívlak. – Melyiken?” –párbeszéd már nem a vezetékes vagy mobiltelefonra vonatkozik, hanem valamelyik csevegőfelületre vagy alkalmazásra.

2024. április 2. 13:14