HostLogic kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: HostLogic

Nevet és arculatot vált a vállalatirányítási rendszerek szakértője

Új névvel folytatja működését az integrált vállalatirányítási rendszerekre szakosodott HostLogic Zrt. A két évvel ezelőtt a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz csatlakozó HostLogic most még szorosabbra fűzi a szálakat a többségi részesedést megszerző tulajdonosával: átveszi a Techwave nevét és arculatát. A cég magyarországi vezetői azt remélik, hogy a váltás legalább olyan pozitív változásokat hoz majd magával, mint amilyeneket az elmúlt két évben a nemzetközi cégcsoporthoz való csatlakozás óta megtapasztaltak.

2018. december 5. 12:40

A HostLogic csatlakozott a Techwave nemzetközi cégcsoporthoz

A HostLogic Zrt. 2016 szeptemberétől csatlakozott a Techwave nemzetközi informatikai szolgáltató cégcsoporthoz - jelentették be a felek. A csatlakozás keretében a Techwave csoport stratégiai befektetőként többségi részesedést vásárolt a HostLogic Zrt-ben. A Techwave Consulting Inc. és a HostLogic Zrt. már több éve stratégiai partnerek, számos területen erősítve egymást. Az új tulajdonosi háttérnek köszönhetően a HostLogic a jövőben még szélesebb körű hazai és nemzetközi informatikai képességet tud ügyfeleinek biztosítani.

2016. október 4. 15:04

Újabb elismerések a HostLogic-nak

Az SAP-piacon több mint 15 éve jelen lévő HostLogic Zrt. mind a középvállalati, mind a kisvállalati szegmensben kiemelkedő teljesítményt nyújtott a tavalyi évben Magyarországon, amiért partnerdíjakkal jutalmazta az SAP Hungary Kft.

2016. június 17. 09:02

Eszközpark fejlesztés a Hostlogic Kft.-nél

A korábbi 400GB-os memória kapacitás 650GB-ra, a tárterület pedig 30TB-ról 50TB-re nőtt. Ezen felül, magasabb színvonalú kiszolgáló infrastruktúra garantálja a redundáns működést, amely egyben minden eddiginél biztonságosabb lett.

2012. augusztus 23. 08:12

Újabb elismerések a HostLogic-nak

A válság óta először ismét 1,5 milliárd forint fölé emelkedett a HostLogic Kft. árbevétele, amely egyrészt az informatikai beruházások fellendülésével, másrészt a vállalat hatékonyság-orientált stratégiájával magyarázható. A pénzügyi eredmények mellett a cég számára az a két szakmai díj is fontos visszajelzést jelentett, amelyeket a közelmúltban az SAP Hungary Kft. ítélt oda a vállalatnak.

2012. április 16. 14:26

Nemzetközi elismerés a HostLogicnak

Kelet-Közép-Európa piacvezető SAP hosting-partnere, a magyar HostLogic ma már 43 ügyfélnek 9 országban, többek között Szlovákiában, Csehországban, Törökországban, Ukrajnában és Görögországban nyújt integrált üzleti megoldásokat alkalmazásszolgáltatóként.  Világszínvonalú teljesítményét az SAP idén is a legmagasabb szintű tanúsítvány odaítélésével ismerte el.

Kulcsszavak: +céginfo HostLogic
2010. december 1. 16:35

SAP: bérelhető vállalatirányítási rendszer középvállalatoknak

Előfizetéses hosting formában is elérhető a középvállalati ERP megoldás, a SAP Business All-in One.

2009. december 7. 14:13

Régióelső SAP Hosting szolgáltató a HostLogic

Egy magyar vállalkozás, a HostLogic Kft. Kelet-Európa legmagasabb színvonalú SAP hosting szolgáltatója – tanúsítja az SAP AG most zárult minőségi auditja. A társaság a régió kilenc országában szolgáltat, árbevételének 70 százaléka a kialakított technológiai háttérnek köszönhető.

2008. október 15. 13:07

1,5 milliárdos forgalmat ért el a HostLogic

Sikeres évet zárt 2007-ben a legnagyobb hazai SAP-forgalmazó. A HostLogic Kft. 22 százalékos növekedéssel több mint 1,5 milliárd forintos árbevételt ért el. Tavaly a vállalat vezette be Magyarországon a legtöbb SAP-rendszert.

Kulcsszavak: SAP HostLogic +céginfo
2008. február 25. 08:03

Speciális célszoftver festékkereskedőknek

Speciális, festékkeverő modult dolgozott ki az SAP Business One rendszerhez a magyar HostLogic Kft. Az eszköz többek között a felhasznált anyagok és számlák nyilvántartására, továbbá a raktárkészletek felügyeletére szolgál.

Kulcsszavak: ügyvitel HostLogic SAP
2007. november 22. 14:22

Hazai cég fejleszt a Lufthansának

A Lufthansa Technik AG a magyar HostLogic Kft.-t bízta meg annak az SAP-megoldásnak a kifejlesztésével, mely a tervek szerint több olyan országban és helyszínen bevezetésre kerül, ahol a Lufthansa Techniknek karbantartást végző leányvállalata, kirendeltsége van. A rendszer alkalmas a cég repülőgép-karbantartási feladatainak tervezésére, azok megvalósításának követésére, a ráfordítások személyzeti és anyagköltségeinek teljes körű kiszámítására is. A készülő verziót először Magyarországon, Máltán, Bulgáriában és Indiában alkalmazzák.

2007. október 16. 12:25

Élelmiszer-ipari rendszer a HostLogictól

Élelmiszer-ipari vállalkozások számára fejlesztett ERP alapú informatikai megoldást az egyik legnagyobb hazai SAP szolgáltató, a HostLogic Kft. Az iparági add-on lényege, hogy a már hagyományosnak számító SAP funkciók mellett egyetlen informatikai megoldásban modellezi az élelmiszer-ipari vállalatok minden üzleti, termelési tevékenységét.

Kulcsszavak: HostLogic ERP SAP
2007. szeptember 20. 13:16

Építőipari kiegészítő ERP a HostLogic-tól

Építőipari és a projektalapon dolgozó vállalkozási fókusszal fejlesztett kiegészítő alkalmazást az SAP vállalatirányítási rendszer mellé a HostLogic Kft. A szoftver megoldás rendelkezik az SAP Business One funkcióival, ugyanakkor képes az egyes projektek minden részletre kiterjedő pénzügyi elemzésére is.

2007. július 25. 13:33

HostLogic: tavaly 25 százalékos növekedés

Az informatikai piacon érdekelt HostLogic Kft. tavaly 25 százalékkal, 1 milliárd forintra növelte bevételét, míg nyersége hasonló arányban bövülve, 100 millió forintot tett ki.

2007. május 2. 09:19

Hódít az SAP a kkv-szektorban

Az elmúlt egy év alatt az SAP Business One (B1) megoldást több mint 350 ügyfél kezdte el használni Magyarországon és számuk továbbra is dinamikusan nő.

Kulcsszavak: CRM HostLogic SAP-hu SAP
2007. április 25. 19:27

HostLogic: SAP-ban az élen

Sikeres évet zárt 2006-ban a HostLogic Kft., amely a legnagyobb hazai SAP-forgalmazó: árbevétele 1,25 milliárd forint volt, amely 25 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakának eredményét, s nyereségességében is hasonló mértékű növekedést realizált.

2007. február 26. 15:34

HostLogic: Decemberi dömping a kkv-s ERP-eladásoknál

Az SAP Business One (B1) egyik legnagyobb hazai szállítója, a HostLoic Kft. szerint a kkv-szektornak szánt vállalatirányítási rendszerek piacán az eladások 40 százaléka december folyamán realizálódik.

2006. december 29. 17:24

SxP: új CRM megoldás az SAP-tól

Több száz cég igényeinek felmérése alapján új szemléletű ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) megoldást dolgozott ki az SAP. A Sales express (SxP) szoftver modul a vállalatok valós, hétköznapi szokásaihoz alkalmazkodik, ahelyett, hogy a folyamatok jelentős újraszervezését igényelné. Az új megoldást Magyarországon az SAP a HostLogic Kft.-vel közösen mutatta be.

2006. október 27. 14:04

HostLogic: üzleti modellek a közszférának is

A HostLogic Kft. harmincszázalékos növekedéssel egymilliárd forintos árbevételt ért el tavaly, adózás utáni nyeresége meghaladta a 100 millió forintot. A cég a közelmúltban humánerőforrás és ügyfélkapcsolat-kezelési megoldást fejlesztett ki a kis- és középvállalatok számára. A vállalat egy harmadik fejlesztésen is dolgozik, amely az önkormányzatok gazdálkodásának hatékonyabbá tételét szolgálja.

Kulcsszavak: HostLogic
2006. május 26. 13:31

Lassuló növekedés

Míg az elmúlt három évben magyar volt a nyertes, és tavaly Magyarországé volt a teljes dobogó a Deloitte & Touch közép-európai növekedési versenyében, az idén a cseh és lengyel cégek szerepeltek látványosan az úgynevezett Fast 50 CE versenyben, a legjobban szereplő magyar cég, az Icon Rt. csak 22. lett.

2003. október 16. 14:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

A kvantumtechnológia áttörést hozhat a járműiparban és az orvostudományban is. A kvantumos jelenségek elsősorban az anyag legkisebb építőköveinek viselkedésében jelentkeznek. Ezek a parányi részecskék teljesen máshogy viselkednek, mint ahogy azt a hétköznapi életben megszoktuk. A kvantumos jelenségekre épülő kvantumtechnológia forradalmi változásokat hozhat a környezetünk érzékelésében és az információfeldolgozásban. A Bosch jelenleg a kvantumtechnológián alapuló első termékeinek fejlesztésén dolgozik, melyek az orvosi és a mobilitási területeken lesznek alkalmazhatók.

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43