EMC kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: EMC

Óriási IT-üzlet: a Dell felvásárolta az EMC-t

A Dell, a világ harmadik legnagyobb személyi számítógép gyártója 67 milliárd dollárért megvásárolta az adattárolással foglalkozó EMC céget.

2015. október 12. 17:56

Amerikai szoftvercégeknél vizsgálódnak Kínában

Biztonsági okokból az IBM és az Oracle tevékenységét illetően is vizsgálatot kezdenek az adatmegfigyeléssel kapcsolatos ügyben a kínai hatóságok - írja a sanghaji értékpapír-piaci napilap pénteki számában.

Kulcsszavak: Kína Oracle IBM biztonság EMC
2013. augusztus 17. 09:21

Az év legjobb disztribútora lett az Avnet az EMC-nél

Az EMC a Las Vegas-i Global Partner Summit rendezvényen ismerte el az európai, közel-keleti és afrikai területen kivívott értékesítési eredményeket.

Kulcsszavak: EMC disztribúció Avnet
2013. május 23. 10:32

A Lenovo és az EMC egy KKV storage fókuszú vegyesvállalatot hoz létre

A Lenovo és az EMC Corporation széles körű partnerségi együttműködést jelentett be, amely erősíti a Lenovo pozícióját az ipari sztenderd szerverek és a hálózati adattároló megoldások piacán, és jelentősen bővíti az EMC jelenlétét Kínában és más, erőteljesen fejlődő piacokon.

Kulcsszavak: Lenovo +céginfo EMC
2012. augusztus 2. 09:25

Új Iomega felsőkategóriás rackmount hálózati tároló ingyenes felhő használattal

Az EMC leányvállalataként működő Iomega ma bemutatta az új Iomega StorCenter px12-350r hálózati tároló egységét. A rendszer egy újgenerációs hálózati tároló megoldás, amely kiváló teljesítményt, illetve fejlett adatvédelmi rendszert kínál kis – és középvállalatoknak. 

Kulcsszavak: Iomega EMC tároló
2011. szeptember 6. 23:17

Az Orange, Cisco, EMC, és VMware felhő-szövetsége

Napjainkban egyre több laza illetve szoros szövetség létrejöttéről lehet olvasni. Ilyen a Flexible 4 Business néven, szeptember utolsó napjaiban a nagyvállalati felhőszolgáltatások nyújtására létrehozott szakmai szervezet, amelybe többek között az Orange, a hálózati specialista Cisco, a virtualizáció professzionalistájaként számon tartott VMware és a tároló eszközöket megoldásokat előállító EMC delegálta munkatársait illetve erőforrásait.

Kulcsszavak: VMware EMC Cisco Orange
2010. október 1. 19:54

A strukturálatlan tartalmaknak üzen hadat az EMC

Az informatikai infrastruktúra-megoldások vezetőnek számító gyártója, az EMC két új termékkel bővítette az EMC SourceOne termékcsaládot, lehetőséget adva ezzel a strukturálatlan tartalmak – a különálló rendszereken található dokumentumok, audio- és videofájlok – burjánzásának, megőrzésének és elektronikus felderítésének kézben tartására.

Kulcsszavak: EMC dokumentumkezelés
2010. július 20. 18:37

Együtt: EMC-Vmware-Cisco, avagy egy új adatközponti modell ígérete

Május 26-án Budapesten, az EMC hagyományteremtő kötetlen sajtóebédjén Eoghan O’Donoghue, a vállalat írországi telephelyéről érkezett Information Infrastructure Consultant szakembere tartott előadást a felhő-számítástechnikáról, a VCE (Virtual Computing Environment) környezetről, illetve az EMC által követett stratégiai irányokról. Az ír szakember, miközben bemutatta az IT iparág jelenét és jövőjét az EMC szemszögéből, a hangsúlyt az informatikát forradalmasító “felhő” (cloud-computing) számítástechnikára tette.

Kulcsszavak: EMC VMware Cisco adatközpont
2010. május 27. 07:11

EMC-VMware-Intel: átfogó megoldások feldolgozásifelhő-környezetekhez

Az RSA, az EMC biztonsági részlege március 24-én bemutatta az Intel Corporationnel és a VMware-rel közös jövőképét, amelynek keretében biztonságosabb, a használat során láthatatlan, ugyanakkor jobban elszámoltatható infrastruktúra építhető ki az üzleti szempontból kritikus feldolgozásifelhő-szolgáltatások számára.

2010. március 24. 17:51

Bővíti biztonsági konzultációs szolgáltatásait az EMC

Az EMC most bejelentett Consulting RSA Security Practice kezdeményezése teljes körű információbiztonsági szolgáltatásokkal segíti a megfelelési, vizualizációs és a saját feldolgozási felhő feladatok (private cloud) megoldását, a csalások következményeinek enyhítését, a személyazonosságok garantálását és a biztonsági műveleteket.

Kulcsszavak: EMC security IT-szolg
2010. március 13. 10:26

Rekord negyedik negyedéves bevételt ért el az EMC

A legfontosabb ügyfélprioritásokhoz igazodó folyamatos stratégiai beruházások hozzásegítették az EMC-t, hogy rekordmértékű negyedik negyedéves bevételt érjen el.

Kulcsszavak: EMC +céginfo
2010. február 12. 12:58

Az EMC felvásárolja az amerikai Archer Technologiest

Az EMC január 8-án bejelentette, hogy aláírta a végleges megállapodást a kansasi Archer Technologies megszerzéséről.

Kulcsszavak: EMC +céginfo
2010. január 9. 08:42

Tároló- és információkezelés új korszaka: EMC FAST

Az EMC ma ismertette teljesen automatizált többszintű tárolási (FAST) elképzelését és bejelentette az e technológiára épülő első termékeit is. A már kapható új technológiával automatizálható az adatok mozgatása a tárolórendszeren belül, többórányi vagy akár többnapnyi ismétlődő, manuális tárolóadminisztrációs feladatot kiváltva. Ennek eredményeképpen magasabb szolgáltatásszintek biztosíthatók, miközben az EMC szerint legalább 20 százalékkal csökkenthető a tárolóeszközök beszerzési és 40 százalékkal az üzemeltetési költsége.

Kulcsszavak: EMC adattárolás
2010. január 5. 16:04

Asztali és noteszgépekre is kiterjesztett EMC Avemar

Az EMC bejelentette, hogy az EMC Avamar szoftver legújabb változatával nagyvállalati mentési szolgáltatásait az asztali és noteszgépekre is kibővíti.

Kulcsszavak: EMC security adatmentés
2009. december 11. 09:13

VMware View-t javító termékeket és szolgáltatásokat kínál az EMC

Az EMC november 30-án egy sor olyan új termék, megoldás és szolgáltatás megjelenését jelentette be, amelyeket a VMware View 4 asztali virtualizációs megoldások értékének növeléséhez készítettek.

Kulcsszavak: VMware virtualizáció EMC
2009. november 30. 16:08

Megjelent az EMC My Documentum termékcsaládja

Az EMC My Documentum a szervezet minden tagja számára lehetővé teszi az EMC Documentum vállalati tartalomkezelő rendszer szolgáltatásainak használatát, közvetlenül a szokásos asztali alkalmazásokból és ismerős felületekről.

Kulcsszavak: EMC dokumentumkezelés
2009. november 29. 09:31

Az EMC kibővíti Microsoft környezetekhez készült szolgáltatásait és megoldásait

A Microsoft-Gold partner EMC november 18-án bejelentette, hogy kibővíti a Microsoft üzletiintelligencia-környezetek, adattárházi rendszerek és kritikus feladatokat ellátó SQL Server környezetek működését segítő szolgáltatásait és megoldásait. Az új ajánlat újabb bizonyítéka annak, mennyire elkötelezetten támogatja az EMC a szervezeteket abban, hogy teljes egészében kiaknázhassák információikat az átláthatóság javítása, a hatékonyabb döntéshozatal és a versenyelőny megszerzése érdekében.

Kulcsszavak: EMC üzletiintelligencia
2009. november 19. 12:05

EMC: új adatközponti megoldással a felhőinformatika megvalósításáért

A virtualizált adatközpontok felügyelete terén már eddig is vezetőnek számító EMC tovább erősítette pozícióját az EMC Ionix Data Center Insight szoftver megoldása bemutatásával. Ezáltal alapot teremtve a teljes adatközpont informatikai konfigurációjának áttekintéséhez és támogatva vásárlóit a saját felhő („cloud”) rendszerek gyorsabb megvalósításában.

Kulcsszavak: EMC adatközpont
2009. október 18. 08:35

Piacon a csúcskategóriás EMC Symmetrix V-Max tároló

Tegnapi budapesti sajtótájékoztatóján az EMC a csúcskategóriás adattárolást teljesen újfajta módon megközelítő infrastruktúra kidolgozásáról számolt be, amelyet kifejezetten a virtuális adatközpontok kiszolgálásához terveztek. Az EMC bejelentette, hogy elkészítette az architektúrára épülő első új adattároló rendszert is.

Kulcsszavak: EMC tároló
2009. április 16. 10:35

Megjelent az RSA enVision 4.0 és az EMC Smart Server Manager

Az EMC biztonsági részlegeként működő RSA kibővített változatban jelentette meg az RSA enVision egyesített, integrált, „három az egyben” SIEM (biztonsági információ- és eseménykezelés) naplókezelési megoldását.

Kulcsszavak: EMC szerverszoft
2009. március 18. 12:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37