Avnet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Avnet

Különleges fejlesztéssel hódíthatnak az MI-megoldások

Új szintre emeli a nagy mennyiségű adat feldolgozását, a mesterségesintelligencia-alkalmazások és a gépi tanulás használatát a Schneider Electric és partnerei által bejelentett fejlesztés. Az első, kereskedelmi forgalomban is elérhető, integrált, folyadékhűtéses szerverszekrény azon túl, hogy támogatja a nagy számításigényű feladatok elvégzését, hatékony energiafelhasználást is biztosít.

2019. december 12. 09:08

Kereskedelmi igazgatóként az Avnethez igazolt Szegvári János

A vállalati informatikai disztribúciós szektor vezető vállalata, az Avnet Magyarország új pozíciót létrehozva, kereskedelmi igazgatóként igazolta le Szegvári Jánost.

2017. január 9. 15:28

Az Oracle megoldásait is az Avnet szállítja Dél-Kelet-Európába

Az Oracle hardverei, szoftverei és felhőmegoldásai is elérhetővé válnak értéknövelt szolgáltatásként a dél-kelet-európai régióban, miután az Avnet Technology Solutions (TS) és a világ legnagyobb vállalati információs szolgáltatásokat kínáló gyártója között disztribúciós megállapodás született. 

2016. augusztus 30. 15:34

Szemléletváltás az Avnetnél: dedikált üzleti egységek alakulnak

Az Avnet, a világ vezető vállalati technológiai disztribútora bejelentette, hogy a jövőben megoldás-fókuszú megközelítéssel segíti világszerte a szoftver-alapú informatikai technológiák terjedését.

2016. július 29. 10:53

A hat legfontosabb technológia trend 2016-ban

A vállalati informatikai szolgáltatásokat világszerte piacvezetőként kínáló Avnet Technology Solutions magyarországi leányvállalatának ügyvezetője, egyben a vállalat dél-kelet-európai régiójának vezetője, Bartha Péter hat pontban foglalta össze a technológia világára vonatkozó vízióit.

2016. március 17. 12:44

Az Avnet Magyarországra is elhozza a legmodernebb felhőszolgáltatást

Az Avnet, Inc., a világ egyik vezető technológiai disztribútora bejelentette, hogy aggregátor szerepet kapott az EMEA (Európa, a Közel-Kelet és Afrika) térségében a VMware vCloud Air Network szolgáltatások értékesítésében, így napjaink egyik legmodernebb felhőszolgáltatásait mostantól a hazai vállalatok is igénybe vehetik.

2016. március 9. 15:17

Technológiai trendek a vállalati IT piacon

A világszerte vállalati informatikai megoldásokat kínáló Avnet Technology Solutions magyarországi leányvállalatának ügyvezetője, egyben a vállalat dél-kelet-európai régiójának vezetője, Bartha Péter három pontban foglalta össze, hogy milyen technológiai trendek figyelhetők meg 2015-ben a vállalati IT piacon.

Kulcsszavak: IoT security trend Avnet
2015. július 28. 15:22

Magyar regionális vezető az Avnet TS-nél, a legnagyobb vállalati IT disztribútornál

A vállalati IT disztribúciós piac legnagyobb szereplője, az amerikai Avnet Technology Solutions (TS) 2014 őszén, az IBM disztribútoraként lépett be a balkáni országok piacára. A Magyarországgal együtt 12 országot magába foglaló régiót, Bartha Péter, az Avnet Technology Solutions Magyarország ügyvezetője irányítja.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Avnet
2015. január 28. 12:35

Az Avnet lett a Lenovo vállalati termékeinek disztribútora

A jövőben az EMEA régióban is az Avnet Technology Solutions (TS) forgalmazza a Lenovo System x (x86) szervereit és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat, beleértve a BladeCenter-t és a Flex Systems-t is.

Kulcsszavak: disztribúció Lenovo Avnet
2015. január 22. 16:38

Az év legjobb disztribútora lett az Avnet az EMC-nél

Az EMC a Las Vegas-i Global Partner Summit rendezvényen ismerte el az európai, közel-keleti és afrikai területen kivívott értékesítési eredményeket.

Kulcsszavak: EMC disztribúció Avnet
2013. május 23. 10:32

Az Avnet felvásárolta a Magirus csoportot

Az Avnet, bejelentette, hogy megállapodott a Magirus csoport az adatközponti megoldások és szolgáltatások vezető pán-európai disztribútorának felvásárlásáról.

Kulcsszavak: +céginfo Avnet
2012. július 11. 07:35

A Brocade disztribútora az Avnet Magyarországon

Az Avnet Technology Solutions Kft. április 1-jétől hivatalos nagykereskedelmi elosztója a Brocade termékeknek Magyarországon. Közép-Európában a Brocade a cseh és a lengyel Avnettel kötött még exkluzív disztribútori szerződést. A megállapodás értelmében az Avnet kizárólagos disztribútora a Brocade márkának, a viszonteladókat egyedül szolgálhatja ki a régióban - a direktben nevesített termékekkel, a teljes termékskálából válogatva.

Kulcsszavak: Avnet +céginfo
2010. március 31. 17:07

Ázsiában terjeszkedik az Avnet

Az Avnet megvásárolta a Hutchison Whampoa Limitedtől a kínai Vanda Group informatikai vállalatot, és a vietnami piacra is helyi disztribútor megszerzésével lép be a cég.

Kulcsszavak: Avnet +céginfo Kína
2010. január 20. 17:20

A VMware disztribútora lett az Avnet Kft.

Ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az Avnet magyarországi leányvállalata a további fejlődés érdekében hivatalos disztribútori megállapodást kötött a desktoptól az adatközpontokig terjedő virtualizációs szoftver megoldások vezető amerikai gyártójával, a VMware céggel.

Kulcsszavak: Avnet VMware +céginfo
2009. szeptember 8. 16:41

Európában erősít az Avnet: felvásárolta a brit Abacust

Az amerikai központú Avnet megvásárolta a brit Abacus Groupot 42 millió font, 14 milliárd forint készpénzért - megerősítve ezzel jelenlétét Európában.

Kulcsszavak: Avnet +céginfo
2009. február 25. 08:47

Törökországban terjeszkedik az Avnet

Az Avnet amerikai központja bejelentette, hogy Törökországban terjeszkedik tovább. A cég a török Sanko Holding Grouppal kialakított vegyes vállalattal lép az új piacra.

Kulcsszavak: Avnet +céginfo
2009. január 12. 11:50

Rekord negyedéves forgalom az Avnetnél

Az Avnet anyavállalatának forgalom utáni bevétele 22,2 százalékkal nőtt, - a Magyarországon is jelenlévő - Avnet Technology Solutions divízió eredménye több mint 50 százalékos növekedést ért el, ami új rekord.

Kulcsszavak: +céginfo Avnet
2008. február 26. 12:22

Magyar pénzügyi igazgató az olasz Avnetnél

Bihari Balázs - a magyar Avnet Technology Solutions Kft. cégvezetője és a cég kelet-európai pénzügyi igazgatója - látja el januártól az olaszországi leányvállalat gazdasági igazgatói feladatait is.

Kulcsszavak: CIO Avnet
2008. január 28. 14:21

Az Avnet újra vásárol

Az Avnet Technology Solutions felvásárolja a hálózati és az informatikai biztonság területén specialista ACAL „IT Solutions” divízióját. A tranzakcióval a hálózati, IT biztonsági termékek mellett dokumentum-megjelenítési és tárolási megoldásokkal szélesíti kínálatát az Avnet Európában.

2007. október 8. 20:14

"Hazavihető hasznos ismeretek"

Magyarországon immár hetedik alkalommal, 2007. szeptember 27-én rendezik meg az itSMF hazai szervezetének - ingyenes - konferenciáját - IT szakemberek, programozók részére, nemzetközi és hazai nagy cégek támogatásával, bemutatkozásával.

Kulcsszavak: konferencia Avnet
2007. szeptember 19. 16:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52