Infokommunikációs céget alapított a Synergon

forrás Prim Online, 2012. augusztus 7. 10:41

Synergon InfoCom Kft. néven alapított új 100 százalékos tulajdonú infokommunikációs rendszerek megoldását szállító céget a Synergon Informatika Nyrt. 

Az elmúlt években megnövekedett az igény az informatikai és távközlési technológiai beruházások egy integrált rendszerben történő szállítása iránt. A folyamatosan gyorsuló adatátviteli megoldások és szolgáltatások, valamint a rádiótechnológiai és térinformatikai rendszerek lehetővé tették, hogy az új társaság komplex megoldásokat kínáljon az ügyfelek számára. 

A Synergon menedzsemntje az igazgatótanáccsal egyetértésben úgy döntött, hogy önálló céget hoz létre a fenti infokommunikációs feladatok ellátására. 
 
A Synergon InfoCom Kft. megalakulásának célja, hogy a Synergon Csoporton belül Magyarországon és a teljes közép-kelet európai régió kompetens, komplex infokommunikációs szolgáltatója legyen. 
 
„A Synergon Csoport az elmúlt hónapokban jelentős átalakulásokon ment át, a Synergon Rendszerintegrátor Kft.-ből kiválló új cégek, illetve a Synergon Invest Bulgaria és a most megalakított Synergon InfoCom Kft. már a korábban bemutatott holdig struktúra részei. A Synergon InfoCom Kft. a következő években a hazai és a kelet-közép európai térség kommunikációs és távközlési fejlesztéseiben markáns szerepet kíván vállalni. Az újonnan létrejövő társaság egyúttal minden olyan partneri kapcsolatban, - akár felvásárlásban is - érdekelt, mely tevékenységéhez jól illeszthető és hosszú távon eredményes a cégcsoport szempontjából. Az InfoCom csapatának legnagyobb erőssége az integrált rendszerek szállításában szerzett jártasság, illetve a változások rugalmas kezelésének képessége – nyilatkozta Jutasi Zoltán, a Synergon Informatika Nyrt. vezérigazgatója, az igazgatótanács tagja.” 
Kulcsszavak: +céginfo Synergon

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09