T-Home: HBO GO díjmentesen!

forrás: Prím Online, 2013. március 4. 14:12

A T-Home 2013. március 4-től az HBO MaxPak szolgáltatás részeként díjmentesen elérhetővé teszi az HBO GO szolgáltatást. A T-Home HBO MaxPak szolgáltatás előfizetői ezentúl a HBO legújabb filmjeit, sikersorozatait, érdekfeszítő dokumentumfilmjeit és saját gyártású műsorait különböző szélessávú platformokon keresztül, számítógépen, tableten vagy okostelefonon is láthatják a nap 24 órájában, akár többször is. Mindezt ráadásul addicionális díjfizetés nélkül, az HBO MaxPak árának emelkedése nélkül.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztrációs kód a www.t-home.hu/hbogo/regisztracio címen érhető el, de a regisztráció kezdeményezhető közvetlenül az HBO GO alkalmazásokon keresztül is. A regisztrációt követően a szolgáltatás azonnal használható.

Az HBO GO szolgáltatás használatához szélessávú internet szükséges. A szolgáltatás számítógépről a www.hbogo.hu oldalon, okostelefonokon, táblagépeken keresztül pedig iOS, Android és Windows Phone platformokon, az HBO GO alkalmazáson keresztül érhető el, amely ingyenesen letölthető az adott platform alkalmazás-áruházból.

A T-Home a filmek kedvelői számára kedvező ajánlatot dolgozott ki: a HBO MaxPak minicsomag 5 csatornával, 2 hónapig 1190 Ft-os havi díjért (a 3. hónaptól: 2800 Ft/hó), egy év hűséggel, T-Home tévé-előfizetőknek, az új HBO GO szolgáltatással megrendelhető. Ráadásul most az Olthatatlan című sorozat első részét regisztráció nélkül is meg lehet tekintheti.

További információ a www.t-home.hu/hbogo oldalon található.
 

Kulcsszavak: HBO televízió T-Home-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52