Újdonságok az IAB Hungary életében

forrás: Prím Online, 2013. május 2. 14:10

Az IAB Hungary Médiaszekciója újraválasztotta Rónai Balázst (Napi Gazdaság, ügyvezető igazgató) a szekció élén, valamint a NoSalty webszakácskönyv új tagként csatlakozott a szervezethez.

Rónai Balázs Médiaszekció vezető megbízatása az idei évben lejárt. A szakembert Médiaszekció tagjainak egyhangú támogatását élvezte, így újabb három évig képviselheti az IAB médiaoldali tagszervezeteit az IAB Hungary-n belül. A szekció feladatai közé tartozik többek között az online média érdekképviseleten felül a NORI reklámbevételi felmérés menedzselése is.
 
Az IAB Hungary büszkén jelenti be továbbá, hogy a NoSalty webszakácskönyv a Magyar Reklámszövetség mellett az IAB Hungary aktív részese is kíván lenni. A 2008 májusában indult NoSalty.hu Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb recept- és gasztrooldala, valamint a negyedik legnézettebb női weboldala több mint havi 1,1 millió egyedi látogatóval és 27 millió oldalletöltéssel (forrás: opa.gemius.hu, 2013. február). A NoSalty csatlakozásának elsődleges oka, hogy a cég részesülhessen IAB által nyújtott széleskörű online piaci információkból és használhassa a szervezet által működtetett platformokat a hatékonyabb működés és a saját márka erősítése érdekében.
 

Kulcsszavak: +céginfo IAB-hu IAB

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50