Diplomaosztó a Digitális Mesterkurzuson

forrás: Prím Online, 2014. február 6. 09:38

Tizenhat fő tett sikeres vizsgát az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége közös online marketing képzésén, a Digitális Mesterkurzuson.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a két szervezet november 14-én indította el négy alkalmas Digitális Mesterkurzus képzését azzal a céllal, hogy a résztvevők elsajátíthassák a digitális reklám és marketing eszköztárát és annak leghatékonyabb felhasználási lehetőségeit.

A két szakmai szervezet példátlan együttműködésének köszönhetően, Ihász Ingrid az IAB Hungary oktatási munkacsoport vezetőjének, és Erős Attila a MAKSZ Online szekció elnökének szakmai irányításával egy olyan oktatási programcsomagot sikerült megvalósítani, mely szinte egyedülálló a piacon, és melynek létjogosultságát a digitális technológiák egyre nagyobb térnyerése is igazolja.

A kurzus résztvevői főként olyan szakemberek voltak, akik munkájának része az online marketing és reklám feladatok cégen belüli ellátása. A hallgatók egyaránt érkeztek megbízói, média és ügynökségi oldalról. A résztvevők a sikeres vizsgát követően - melynek írásbeli és gyakorlati része képezte az elért eredményt- vehették át a kurzus elvégzését igazoló oklevelet a Púder Bárszínházban rendezett ünnepségen, 2014. február 1-én.


Az ünnepélyes diplomaosztóra a hallgatók mellett a képzés előadói is hivatalosak voltak.

Az első kurzus kiemelkedő sikerének köszönhetően a két szakmai szervezet az IAB Hungary és a MAKSZ, tervezi a képzés őszi folytatását.

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52