Diplomaosztó a Digitális Mesterkurzuson

forrás: Prím Online, 2014. február 6. 09:38

Tizenhat fő tett sikeres vizsgát az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége közös online marketing képzésén, a Digitális Mesterkurzuson.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a két szervezet november 14-én indította el négy alkalmas Digitális Mesterkurzus képzését azzal a céllal, hogy a résztvevők elsajátíthassák a digitális reklám és marketing eszköztárát és annak leghatékonyabb felhasználási lehetőségeit.

A két szakmai szervezet példátlan együttműködésének köszönhetően, Ihász Ingrid az IAB Hungary oktatási munkacsoport vezetőjének, és Erős Attila a MAKSZ Online szekció elnökének szakmai irányításával egy olyan oktatási programcsomagot sikerült megvalósítani, mely szinte egyedülálló a piacon, és melynek létjogosultságát a digitális technológiák egyre nagyobb térnyerése is igazolja.

A kurzus résztvevői főként olyan szakemberek voltak, akik munkájának része az online marketing és reklám feladatok cégen belüli ellátása. A hallgatók egyaránt érkeztek megbízói, média és ügynökségi oldalról. A résztvevők a sikeres vizsgát követően - melynek írásbeli és gyakorlati része képezte az elért eredményt- vehették át a kurzus elvégzését igazoló oklevelet a Púder Bárszínházban rendezett ünnepségen, 2014. február 1-én.


Az ünnepélyes diplomaosztóra a hallgatók mellett a képzés előadói is hivatalosak voltak.

Az első kurzus kiemelkedő sikerének köszönhetően a két szakmai szervezet az IAB Hungary és a MAKSZ, tervezi a képzés őszi folytatását.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50