Informatikai évnyitó profiknak – Computerworld konferencia

forrás: Prím Online, 2015. február 2. 14:21

Február 11-én lesz a Computerworld ICT Day konferencia, melynek fókuszában az infokommunikációs trendek állnak. A technológiák és megoldások mellett azonban a biztonsági kérdések is előkerülnek majd.

Az informatika, az infokommunikáció professzionális felhasználóit, a vállalati, intézményi informatikai döntéshozókat célozza a február 11-én a budapesti Paulay Teremben sorra kerülő egynapos Computerworld ICT Day konferencia. Terítékre kerülnek az infokommunikációs trendek, amelyek meghatározzák majd a vállalati felhasználók hétköznapjait, szó esik az informatikai biztonságról, amelynek jelentőségét aligha kell napjainkban bizonygatni, és tér nyílik innovatív technológiák és megoldások bemutatására is.

 

 

Szakmai kiállítás teszi teljessé a rendezvényt, hogy nyíljon alkalom az alkalmazó ügyfél és a megoldásszállító vállalkozó közvetlen megismerkedésére, a termékek, szolgáltatások részletes tanulmányozására is.

 

Napjaink fontos szakmai témáiról neves előadók tartanak előadást, egyebek között Komáromi Zoltán, az IDC Magyarország ügyvezető igazgatója, Keleti Arthur, IT biztonsági szakértő, az ITBN főszervezője és ötletgazdája,Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője, Fromann Richárd, a NetCoGame JátékosLét Kutatóközpont Nonprofit Kft. alapító ügyvezetője, Szabó Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem Információrendszerek Tanszék tanszékvezető egyetemi docense.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is sikerrel zárult a Startup Safari Budapest

Június 10-én vette kezdetét a 2024. évi Startup Safari Budapest, amely másfél napos rendezvényként június 11-én is érdekes programokkal várta az érdeklődőket. Az esemény célja, mint minden évben, idén is az volt, hogy összekapcsolja a startup közösség tagjait, ösztönözze az új innovációkat és támogassa a tudásmegosztást. A rendezvény különleges lehetőséget kínált a résztvevők számára, hogy megismerjék a legfrissebb technológiai fejlesztéseket és üzleti trendeket.

2024. június 13. 10:46

Új igazgató a Yettel Magyarország vezetésében

Június 4-től Tasnádi Iván irányítja a Yettel Magyarország kontrolling igazgatóságát.

2024. június 6. 14:33

Közel 3000 általános iskolást mozgatott meg idén a Nagy Digitális Kaland

29 helyszínen 2712 általános iskolás diák lelkes részvételével zajlott le május 23-án a Nagy Digitális Kaland csapatverseny, amivel a Digitális Tudásért Alapítvány (DTA) immár negyedik alkalommal tette próbára a 3-6. osztályos gyerekek digitális tudását. A versenyen értékes nyeremények találtak gazdára. A fődíj: látogatás a Google londoni irodájába. A verseny fő támogatója a Logiscool, további szponzorjai a Fornetti, az OTP FÁY Alapítvány és a Piros Mogyorós voltak.

2024. június 5. 09:55

GKID-Mastercard eTOPLISTA 2023 – a legnagyobb és legismertebb webáruházak rangsora

A GKID 2015 óta készít nyilvános rangsorokat a magyar piacon működő, és ott a legnagyobb forgalmat generáló online kereskedőkről. Az e-kereskedelmi kutató- és tanácsadócég a Mastercard közreműködésével idén négy tematikus forgalmi rangsort állított össze. A TOP15 legnagyobb forgalmú e-kereskedő mellett ismét elkészült az élelmiszerek és háztartási cikkek online értékesítésével foglalkozó kereskedőket tömörítő TOP10-es FMCG lista, valamint a legalább bruttó 5 milliárdos online kiskereskedelmi forgalmat elérő, 100%-ban magyar tulajdonú kereskedőkről is rangsor készült. Ebbe a mezőnybe idén is 13 magyar webáruház került be. 

2024. május 30. 17:19

10 éves a Craft Conference: Budapestre érkezik a Google, a Spotify és az OpenAI is

Ami a technológiai innovációnak a CES, az a szoftverfejlesztésnek a Craft – idén ünnepli tizedik születésnapját Közép-Európa legnagyobb IT szakmai konferenciája, amely évről évre többezer szakembert szólít Budapestre. A kétnapos Craft Conference igazi sztárparádéval várja az érdeklődőket május végén a Vasúttörténeti Park látványos díszletei között: érkeznek a Google, a Tesla, a Spotify, a Microsoft, az OpenAI és az Ebay szakértői, de a keynote előadók között szerepel majd a világ egyik legolvasottabb tech hírlevelét író Orosz Gergely is. A szakmai fesztiválon kiderül, hogyan lehet MI-eszközökkel vagy digitális csapattagokkal növelni a produktivitást, hogy tényleg a jövő sikerszakmája lesz-e az AI Engineer és hogy miért „ült le” kicsit az IT-piaci az utóbbi hónapokban.

2024. május 25. 12:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30