Microsoft Cloud program: nagyvállalatok megoldásai a kisebbeknek is

forrás: Prím Online, 2015. december 8. 10:26

Idén szeptembertől bárki növelheti üzleti hatékonyságát, és csökkentheti vállalkozása költségeit a Microsoft új, felhőalapú Cloud Solution Provider Programja segítségével, amelynek bevezető partnere Magyarország vezető Microsoft disztribútora, a HRP Europe Kft. lett.

A Cloud Solution Provider Program három elemből áll: a termék; a hozzá kapcsolódó magyar nyelvű technikai támogatás; és olyan szolgáltatások, amelyek a bevezetést, a testreszabást és a használatot támogatják. A három összetevőből minden cég megfelelő csomagot állíthat össze saját igényeinek megfelelően, termék és technikai támogatás esetén rugalmas fizetési feltételekkel: a megszokott átalánydíjakkal és magas beruházási költségekkel ellentétben a kiadás a bevételekhez vagy a költségvetéshez illeszkedik, a szolgáltatások havidíjasak, mindig csak annyit fizetünk, amennyit használunk is. Akár naponta változtathatja az igénybe vett termékeket és azok mennyiségét!

A Cloud Solution Provider Programban többek között az alábbi termékek érhetők el: üzleti alkalmazások (Office, CRM), Levelezési és dokumentumkezelési megoldások (Exchange, Sharepoint), vállalati kommunikációs megoldások (Skype for business, Yammer), notebook és mobil eszköz management megoldások (Intune), dokumentumvédelmi megoldások (EMS), virtuális szerverek és mentési megoldások (Azure).





 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IFA 2024-en a HONOR, a Qualcomm és a Microsoft újradefiniálta a mobilos AI-t

A HONOR az IFA 2024-en három úttörő mobil AI-megoldást mutatott be: Snapdragon X Elite platformokkal működő AI PC-t, az AI Agentet és az AI Deepfake felismerőt. A bemutatót egy gondolatébresztő panelbeszélgetés kísérte, amelyen részt vett George Zhao, a HONOR vezérigazgatója, Alex Katouzian, a Qualcomm Technologies, Inc. MCX részlegének csoport GM-je és Mark Linton, a Microsoft partnerkészülék-értékesítési alelnöke. Együtt vizsgálták az AI és a Snapdragon technológia összefonódását, és megvitatták, hogy ezek az innovációk hogyan alakítják a mobil AI jövőjét.

2024. szeptember 7. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megújult fizetési felülettel erősíti tovább pozícióját az online fizetési piacon a Barion

2024. augusztus 25. 15:34

Indul az Azonnali Fizetési Rendszer 2.0

2024. augusztus 14. 10:27

Már több, mint 1,2 milliót lopnak el egy-egy család számlájáról a csalók

2024. augusztus 13. 12:03

Hogyan védhetjük ki a gyakori Booking.com átveréseket?

2024. augusztus 7. 10:33